HUMANITARNA AKCIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda se bori protiv siromaštva!

Autor:

Sport

14.10.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šampion Srbije prikuplja zimsku garderobu za one kojima je najpotrebnija.

HUMANITARNA AKCIJA NA MARAKANI: Crvena zvezda se bori protiv siromaštva!

Foto: FK Crvena zvezda

Marko Gobeljić u humanitarnoj akciji

Fudbalski klub Crvena zvezda se neprestano bavi humanitarnim radom i pokazuje da vodi brigu o svim segmentima našeg društva.

- Ovoga puta ćemo učestvovati u akciji prikupljanja zimske garderobe povodom Međunarodnog dana borbe protiv siromaštva, te će sva prikupljena odeća biti donirana onima kojima je pomoć najpotrebnija - navodi se na klupskom sajtu.

Akcija prikupljanja zimskih stvari će biti održana na "Marakani", a svu staru garderobu možete ostaviti u Servisu za članstvo koje se nalazi na zapadnoj tribini našeg najvećeg stadiona u periodu od 14. do 16. oktobra u terminu od 11 do 16 časova.

- Takođe, učešće u humanitarnoj akciji uzeće i naši klubovi navijača iz raznih gradova. Upravo ovim potezom Crvena zvezda će se maksimalno potruditi da obezbedi veliku količinu zimske garderobe koja će biti neophodna naročito mališanima u predstojećim hladnim danima - piše na sajtu šampiona Srbije.

Međunarodni dan borbe protiv siromaštva se tradicionalno obeležava 17. oktobra u celom svetu, a među najugroženijima u Srbiji su najčešće deca do 14 godina, mnogočlane porodice, nezaposleni i osobe sa invaliditetom.

- Zvezdaši ovom prilikom vas pozivamo da učestvujete u akciji prikupljanja zimske garderobe, pružite pomoć osobama kojima je neophodna i još pokažete da imate veliko i humano srce - zaključuje Zvezda na svom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading