RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU: Potkačio Pešića i Kangu, pa bez dlake na jeziku OPLEO po Terziću i Mrkeli!

Autor:

Sport

14.10.2022

07:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaže da bi ga bilo sramota da je na njihovom mestu.

RADE BOGDANOVIĆ U SVOM STILU: Potkačio Pešića i Kangu, pa bez dlake na jeziku OPLEO po Terziću i Mrkeli!

Foto: RTS/printscreen

Fudbaleri Crvene zvezde su u četvrtak poraženi na gostovanju Ferencvarošu u utakmici četvrtog kola grupne faze Lige Evrope.

Posle tog meča je u studiju na "RTS-u" gostovao bivši fudbaler Atletiko Madrida, Verdera i mnogih drugih klubova Rade Bogdanović, koji je kao i obično briljirao, za razliku od crveno-belih...

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović

Nekadašnji napadač ne može da veruje kakve igrače je šampion Srbije letos doveo na poziciji centarfora.

Evidentno je da Zvezdi godinama fali centarfor. Pričam stalno ne bi li neko čuo da kupi igrača, kupuju, ali... Oslanjaju se na naše domaće igrače ili naše internacionalce. Oni ne mogu da prenesu težište igre na protivničku polovinu, nemaju zavšnicu. Pešić je dugo igrao u inostranstvu, ali nije kalibar centarfora koji treba Zvezdi. Gobeljić je bio najagilniji, ali nema kome da centrira. Mora centarfor da bude tu, da je to poluga uz veznjaka i golmana. Oni nemaju centarfora, to je najveći problem - rekao je Bogdanović, pa dodao:

- Zvezda je danas izgubila, ali to je logičan sled događaja još od juna i samih kvalicikacija za Ligu šampiona, smene trenera... Po meni nisu dobro odradili letnji prelazni rok. U boj pravi za Ligu šampiona se ne ide bez centarfora.

Uz Aleksandra Pešića je potkačio i Gelora Kangu.

Ovaj gospodin što šutira iz svih pozicija, centrira na centarfora Pešića koji ne zna da igra glavom.

Potom je žestoko osuo paljbu zbog dovođenja Kalife Kulibalija.

Kupili su centarfora, mene bi bilo sramota prošetati beogradskom kaldrom da kupim onog Kulibalija u 31. godini - grmeo je Bogdanović, najverovatnije misleći na sportskog direktora Mitra Mrkelu, ali i alfu i omegu kluba Zvezdana Terzića.

Republika

Foto: Starsport

Kalifa Kulibali protiv Novog Pazara

Na kraju se dotakao i pobede Partizana nad Kelnom, gde je još jednom potkačio Zvezdu.

Dobro je za Partizan da se vratio posle raspada na početku. Gordan zna da se ponaša, zna fudbal i ima autoritet, ali radi dosta na psihologiji, to se vidi i po njegovim izjavama. Ih, kad bi ovi u Zvezdi znali da kupe špica kao Partizan - poručio je Rade Bogdanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading