Kangva je ono morao da pogodi! Milojević udario na igrače: Stihijski, bez sistema i plana!

Autor:

Sport

13.10.2022

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su neuspeh u Budimpešti porazom od Ferencvaroša sa 2:1 u 4. kolu Lige Evrope.

Kangva je ono morao da pogodi! Milojević udario na igrače: Stihijski, bez sistema i plana!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Odmah po završetku meča oglasio se i trener Zvezde Miloš Milojević.

Bio je vidno razočaran partijom svojih izabranika:

- Greške na ovom nivou ne mogu da se trpe. Nismo bili konkretni napred i ovo na kraju je bilo stihijski, bez plana i sistema. Nisam video da možemo do pobede, jedino remi, time bi bili zadovoljni. ipak, sa ovakvom igre, teško do boda. Ne mislim da je izlasak Sanoga bio glavni razlog lošije igre. Kangva je ono morao da pretvori u gol- istakao je Milojević za "TV Arena sport".

Detaljniji osvrt na duel odigran u mađarskoj prestonici kormilar crveno-belih izvršio je na konferenciji za štampu.

I dalje imamo šanse za prolaz, doduše one su teoretske. Ovu prvu brejk šansu nismo iskoristili. Sledeću utakmicu moramo odigrati disciplinovanije, da naš špic ne mora za svaku loptu da se rve sa protivničkim igračima - poručio je Milojević, a potom je dodao:

- Domaćin nas nije iznenadio. igrali su to što igraju, čekaju kontre i polukontre. Drugi gol neću da komentarišem jer to ne sme da se događa. Naše šanse nismo iskoristili. Trebalo nam je malo kvaliteta i da budemo sigurniji u završnici.

Republika

Foto: Republika

Detalj sa konferencije za medije iz Budimpešte

- Jedan deo igre u drugom poluvremenu može biti recept za igru. Povreda Samoga je uticala na igru. Da je on ostao, mogao sam u drugo poluvreme da uđem sa svežijim špicem - sa žaljenjem je konstatovao Milojević, koji je istakao da je drugi pogodak Mađara delovao "šokantno" na njegove izabranike.

- Drugi gol nas je poremetio, imali smo sedam, osam minuta praznog hoda posle njega. Na ovom nivou greške se ne praštaju, mi nismo naučili iz njih i izgubili smo - kazao je Miloš Milojević.

Podsetimo, Crvena zvezda će naredni meč odigrati u nedelju na "Čika Dači", kada u okviru Mozzart Superlige Srbije gostuje Radničkom, dok je do kraja takmičenja u grupnoj fazi Lige Evrope očekuju mečevi sa Trabzonom na "Marakani" i Monakom u "kneževini".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading