Milojević saopštio SJAJNE VESTI posle Ferencvaroša: Zvezda dobila TRI POJAČANJA!

Autor:

Sport

06.10.2022

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mađari sa "četiri komada" ispraćeni sa "Marakane".

Milojević saopštio SJAJNE VESTI posle Ferencvaroša: Zvezda dobila TRI POJAČANJA!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević bio je prezadovoljan "pokerom" svojih izabranika protiv Ferencvaroša u 3. kolu grupne faze Lige Evrope.

Kormilar crveno-belih je podvukao da je protiv Mađara video "tri pojačanja" u liku Marka Gobeljića, Strahinje Erakovića i Aleksandra Pešića, koji su povratili "stari sjaj".

- Svakako nam je ovo trebalo protiv ekipe kao što je Ferencvaroš. Puno stvari sa kojima sam zadovoljan, ali imamo još prostora za napredak. Odnos i zalaganje su ono što svi očekujemo i tu nemam zamerke - počeo je Milojević, a potom je dodao:

 
- Pozicioniranje u napadu, to nam je omogućilo da budemo agresivni u tranzicijama. Dobili smo tri igrača koji su odigrali baš dobro i to je ono što očekujemo od njih, to je kao da smo kupili tri nova igrača, u pitanju su Gobeljić, Pešić i Eraković. Dosta stvari je bilo dobro, manje onih negativnih.
Republika

Foto: Starsport

Eraković se vraća u prepoznatljivu formu

Strateg prvaka Srbije okrenuo se obavezama u Mozzart Superligi Srbije, a nije želeo previše da spekuliše o raspletu u grupi H. 

- Glavom sam samo na utakmici protiv Spartaka u nedelju, ne razmišljam još uvek o tome - zaključio je Miloš Milojević.

O Gobeljiću:

- Naš prirodni desni bek je Gobeljić. Kad niko nije verovao, ja jesam. Kad kažu da nema pojma, on poveruje da nema pojma. Znam da jedna utakmica ne znači ništa. Njemu više odgovara kad ima prostora kao u Evropi. Znam šta može, može i više od ovoga- ubeđen je šef struke Crvene zvezde.

Republika

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

Katai i Srnić dobili su zvižduke sa tribina protiv Monaka, sad dovacije.

- Na osnovu ovog večeras, da, zaslužili su ovacije. Bitno je da se to nastavi, da postoji kultura navijanja, da ne bude uvek na život i smrt. Igrači su zaslužili da se skandira a ne da se zviždi. Zalaganje moraju da ponesu, a pogrešan pas i promašaj, to može da se desi.

- Razmišljam tako da uvek idemo od utakmice do utakmice. Nisam nijednog trenutka razmišljao o tome. Treba da radimo, da budemo pošteni prema sebi i klubu. Nisam neko ko će posle ove pobede da kaže da smo šampioni sveta. Neka momci slave večeras, sutra je trening. Sledeći je Spartak, poštujem ih kao Ferencvaroš- jasan je Milojević.

Crvena zvezda je pobedom stekla šanse da se bori za prva dva mesta u grupi.

- Sada imamo nadu, imamo tri utakmice iz kojih možemo da uzmemo devet bodova. Treba da budemo umereni, na zemlji. Siguran sam da će u Budimpešti biti dosta naših navijača. Mislim da držimo sve u svojim rukama. Pozitivni smo u tome da možemo da dobijemo sve tri utakmice.

Republika

Foto: Starsport

Osman Bukari

O odsustvu Bukarija i Milunovića:

- Cenim Bukarija i Milunovića, ali uvek su bolji igrači koji su 100 odsto spremni. Bolje da imaju dva, tri dana do Spartaka, nego da rizikujemo da ih izgubimo za ostale utakmice do novembra.

- Nije teško spremiti igrače za Evropu. Razlika u odnosu na meč sa Monakom je efikasnost. Momci su profesionalci, znaju šta znači Evropa Zvezdi. Odreagovali su dobro. Preuzeo sam više na sebe, rasteretio sam ih, da ne bude utakmica na život i smrt. Tako je i bilo- zaključio je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading