PIKSIJU JE DONEO SREĆU: Belgijanac stiže na beogradsku Marakanu!

Autor:

Sport

04.10.2022

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je u pitanju tek treća runda grupne faze drugog po kvalitetu evropskog fudbalskog takmičenja, za aktuelnog šampiona Srbije, ona može biti i ključna kada je ostvarenje ciljeva u pitanju.

PIKSIJU JE DONEO SREĆU: Belgijanac stiže na beogradsku Marakanu!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbalere Crvene zvezde u četvrtak 6. oktobra očekuje duel protiv budimpeštanskog Ferencvaroša u kojem puleni trenera Miloša Milojevića traže pobedu kojom bi nakon dva startna poraza ostali u trci za plasman u prolećne borbe evropskih kupova.

Evropska kuća fudbala UEFA, danas je donela odluku i o deliocima pravde na ovom meču.

Duel između srpskog i mađarskog šampiona poveren je belgijskim sudijama. Glavni delilac pravde biće Lorens Viser. Reč je o jednom od najboljih mladih sudija iz Belgije koji do sada nije imao priliku da sudi srpskim klubovima, ali je nedavno "doneo sreću" selektoru Draganu Stojkoviću pošto je bio glavni arbitar meča Lige nacija između Švedske i Srbije koji su Orlovi rešili u svoju korist rezultatom 1:0.

 

 

Tridesetdvogodišnjem arbitru pomagaće Rien Vanizere i Tiboa Nijsen, dok će Kevin Van Dame biti četvrti arbitar.

Duel između Crvene zvezde i Ferencvaroša na programu je u četvrtak 6. oktobra sa početkom od 18.45 časova.

U dosadašnjem toku grupne faze crveno-beli su pretrpeli dva poraza. Bolji od izabranika Miloša Milojevića na startu takmičenja bili su igrači Monaka koji su na najvećem srpskom stadionu slavili rezultatom 1:0, dok je u prethodnoj rundi Trabzonspor pobedio 2:1.

Sa druge strane mađarski šampion je ostvario dva startna trijumfa.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading