U STRAHU SU VELIKE OČI: Fudbaler Ferencvaroša strepi pred mečeve sa Crvenom zvezdom!

Autor:

Sport

23.09.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za pulene trenera Miloša Milojevića predstojeća dva meča sa šampionom Mađarske biće ključna za ostvarenje unapred zacrtanih ambicija.

U STRAHU SU VELIKE OČI: Fudbaler Ferencvaroša strepi pred mečeve sa Crvenom zvezdom!

Foto: Tanjug/AP

Dva poraza na startu grupne faze Lige Evrope sigurno nikoga ne zadovoljavaju na stadionu "Rajko Mitić". Crvena zvezda nakon mečeva sa Monakom i Trabzonsporom na svom kontu nema niti jedan bod, pa su samim tim predstojeći susreti protiv Ferencvaroša, pitanje bili, ili ne biti.

Sa druge strane, i pored odličnog i dva uvodna trijumfa, fudbaleri iz Budimpešte ne dočekuju mečeve sa srpskim šampionom u baš najboljem raspoloženju. O tome je govorio i fudbaler ove ekipe Amer Gojak:

- Jedno je sigurno, ići ćemo na pobedu na obe utakmice. Naravno, sve je moguće u grupnoj fazi. Crvena zvezda je pretrpela dva poraza do sada, ali je mnogo bolji tim od onoga što je pokazala. Čekaju nas dva ekstremno teška meča.

 

 

Bosanskohercegovački fudbaler koji je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nastupao za Olimpik iz Sarajeva, Torino i zagrebački Dinamo, objasnio je i zašto je ovog leta sa "Maksimira" stigao u redove Ferencvaroša:

- Definitivno sam želeo da promenim klub i državu. Trebalo mi je nešto novo, a nisam mogao da poželim bolje mesto od Ferencvaroša. Odigrao sam više od 200 mečeva za Zagrepčane, trebao mi je neki novi impuls. Budimpešta je sjajan grad. Saigrači iz reprezentacije koji su već bili ovde su mi rekli mnoge lepe stvari o Mađarskoj i nisam razočaran. Nemam na šta da se žalim. Preselio sam se ovde sa ženom, bezbedan je i komfortan grad - zaključio je Amer Gojak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading