Republika na licu mesta: Ovde će se Crvena zvezda sutra sastati sa turskim šampionom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2022

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U iščekivanju meča u Trabzonu.

Republika na licu mesta: Ovde će se Crvena zvezda sutra sastati sa turskim šampionom! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: Veljko Petrović

Potpuni je jasno da fudbalerima Crvene zvezde u četvrtak uveče neće biti ni malo lako tokom susreta 2. kola Lige Evrope protiv turskog šampiona, ekipe Trabzonspora.

 

 

Portal Republika.rs već je tokom dana srpskoj javnosti prikazala kako ovaj grad na obalama Crnog mora koji ima nešto više od 200.000 stanovnika živi za svoje fudbalsko mezimče, a sada vam naš izveštač sa lica mesta Veljko Petrović prenosi atmosferu oko stadiona na kojem će sutra snage odmeriti srpski i turski fudbalski šampion.

Ispred stadiona "Šenol Guneš" u potpunosti je mirna atmosfera, a svi ljubitelji fudbala i navijači Crvene zvezde koji će imati priliku da svoje ljubimce bodre sa tribina stadiona, mogu da  se upoznaju i sa aktuelnim cenama hrane i pića.

 

Da podsetimo, meč 2. kola grupne faze Lige Evrope između Trabzonspora i Crvene zvezde igra se u četvrtak 15. septembra sa početkom od 18.45 časova na stadionu "Šenol Guneš" čiji kapacitet iznosi 40.782 mesta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading