NAJELI SE U SKUPŠTINKOM RESTORANU PA ZASPALI: Neverovatna fotografija iz parlamenta - puna im usta Kosova, ali je pun stomak bitniji

Autor:

Vesti

14.09.2022

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Srpske napredne stranke Zoran Tomić uslikao je danas dvojicu opozicionih poslanika kako spavaju za poslaničkim klupama.

NAJELI SE U SKUPŠTINKOM RESTORANU PA ZASPALI: Neverovatna fotografija iz parlamenta - puna im usta Kosova, ali je pun stomak bitniji

Foto: printskrin/twitter/Zoran Tomić

Kako je napisao na Tviteru, poslanici su se najeli u skupštinskom restoranu a onda zadremali.

- Toliko je ovim Jeremićevim poslanicima stalo do sednice i da čuju šta drugi poslanici imaju da kažu da je njihov deo PRAZAN! Puna im usta KiM i borbe za narod, ali stomak je bitniji da se napuni. Tako bilo i kad šetali po pokrajni od kafane do kafane, sad nastavljaju u skupštini! - zapazio je Tomić i objavio fotografiju koja dokazuje napisano.

- Vladeta Janković počeo da vari pljeke iz restorana, naravno po preporuci Srkija Primerka koji je restoran juče overio. Danas Srkela izašao besan iz sale jer znate onu "narodnu" kad si gladan nisi sav svoj - napisao je Tomić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading