PROGNOZA TURSKE "BABA VANGE"! Vračara gledala u dlan i otkrila ishod utakmice Trabzona i Zvezde! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.09.2022

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Medikal Park" stadion u Trabzonu u četvrtak 15. septembra biće stecište duela turskog i srpskog fudbalskog šampiona.

PROGNOZA TURSKE "BABA VANGE"! Vračara gledala u dlan i otkrila ishod utakmice Trabzona i Zvezde! (VIDEO)

Foto: Starsport/Republika

Fudbaleri Crvene zvezde i Trabzonspora na startu ovosezonske grupne faze Lige Evrope zabeležili su poraze.

Srpski šampion je nesrećno poražen od Monaka rezultatom 1:0, dok je Trabzonspor na gostovanju u Budimpešti, u jednom veoma čudnom susretu, poražen od Ferencvaroša rezultatom 3:2. Usled svega navedenog jasno je da obe ekipe imaju imperativ ostvarenja pozitivnog rezultata.

Crveno-beli predvođeni trenerom Milošem Milojevićem kuju planove kako se iz turske mogu vratiti sa pozitivnim rezultatom, a istovremeno novinari koji su krenuli put Trabzona "obratili su se i vračari" kako bi im ona predvidela konačan ishod duela na "Medikal Parku".

Kao što može na snimku da se vidi, na pitanje da li će Crvena zvezda u predstojećem duelu savladati ekipu Trabzonspora, kugla se ofarbala u zelenu boju. Kako je objašnjeno našem izveštaču sa lica mesta, Veljku Petroviću, ukoliko kugla dobije zelenu boju, odgovor na postavljeno pitanje biće pozitivan, ukoliko postane crvena, odgovor je negativan, a ukoliko poplavi, odgovor se ne može sa sigurnošću dati.

Republika

Foto: Veljko Petrović

Vračara je rekla svoje - Zvezda pobeđuje u Turskoj

"Vračara" je rekla svoje. Crvena zvezda iz turske donosi bodove i ostaje samo da se puleni trenera Miloša Milojevića postaraju da tako i na terenu bude.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading