Dominacija u UN: Vučić rame uz rame sa Bajdenom, daleko ispred ostalih svetskih lidera! (FOTO)

Autor:

Vesti

23.09.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraćanje Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, dva puta više je gledaniji od govora Ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog.

Dominacija u UN: Vučić rame uz rame sa Bajdenom, daleko ispred ostalih svetskih lidera! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Brojke su visoke i samo rastu, ovako najbolje može da se opiše broj pregleda koje beleži snimak govora lidera Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija.

Od svih govornika, video zapis njegovog obraćanja ima gotovo najviše pregleda, za sada 103 hiljade, ukoliko ne računamo američkog predsednika Džozefa Bajdena.

Ova dva lidera su daleko ispred ostalih, sa tendencijom rasta.

Foto: Youtube pritnscreen

Broj pregleda lidera Srbije

Naime, u ovom momentu najviše se gleda i najviše pregleda ima srpski predsednik, koji je svojim govorom "očitao bukvicu" međunarodnoj zajednici, ukazavši na probleme sa kojima se suočava mala zemlja kao što je Srbija, i na licemerje Zapadnog sveta, kome nisu važna pravila i poštovanje teritorijalnog integriteta kada je reč o višedecenijskom problemu koji naša zemlja ima na Kosovu.

Vučić je ukoliko gledamo broj pregleda na trećem mestu u trendingu, dok je potpuno neprikosnoven u odnosu na sve svetske lidere kada se radi o broju stanovnika koji su odgledali video njegovog govora.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading