DA SE NAJEŽIŠ! Horor - fudbaler udario glavom u betonski zid! Završio u bolnici, poznato u kom je stanju! (VIDEO)

Autor:

Sport

04.10.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatne scene na terenima u Nemačkoj.

DA SE NAJEŽIŠ! Horor - fudbaler udario glavom u betonski zid! Završio u bolnici, poznato u kom je stanju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Veoma neprijatne scene viđene su na utakmici nemačkog niželigaša Hemija Lajpciga.

Fudbaler ovog tima, Denis Japel, u pokušaju da dođe do lopte udario je glavom u betonski zid pored terena.

Do nesreće je došlo tokom gostovanja Čemniceru u sedmom kolu Regionalne lige Severoistok koju su igrači Lajpciga rešili u svoju korist rezultatom 1:0 i to golom Denisa Masta u 80. minutu.

Pomenuta horor scena desila se u prvom poluvremenu - Japel je u 26. minutu pokušao da stigne do jedne lopte i spreči je da izađe u korner, okliznuo se, izgubio kontrolu i glavom udario u betonski zid.

Svi su zanemeli, pomoć mu je hitno ukazana, a zatim je ambulantnim kolima prevezen u bolnicu. Srećom, povreda nije ozbiljnije prirode, i pored toga što je u prvi mah izgledalo zaista užasno, te će Japel brzo nazad na teren.

 

 

Trenutni lider takmičenja u ovoj grupi četvrte nemačke lige je Berliner AK 07 sa 18 bodova. Karl Cajs Jena je druga (15 bodova), a na trećem mestu je Babelsberg (15 bodova). Šesta ekipa Lajpciga ima 13 bodova i sledeću utakmicu igraće u petak, 7. oktobra, a protiv drugoplasirane Karl Cajs Jene.

Da li će 24-godišnji Japel, koji je u karijeri nastupao i za SC Vajmar 1903, Karl Cajs Jenu, Halberštat, Zvikau i Lokomotivu iz Lajpciga, biti u konkurenciji za sastav za naredni meč ostaje da se vidi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading