BELI KOVČEG PREKRIVEN RUŽAMA I JECAJI NEUTEŠNE MAJKE! Sahranjen dvogodišnjak koji se ugušio u Bačkom Petrovcu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

04.10.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnji dečak koji se ugušio u Bačkom Petrovcu ispraćen je danas na večni počinak.

BELI KOVČEG PREKRIVEN RUŽAMA I JECAJI NEUTEŠNE MAJKE! Sahranjen dvogodišnjak koji se ugušio u Bačkom Petrovcu! (FOTO, VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Beli kovčeg prekriven je belim ružama. Jecaji utučene majke prelamaju se grobljem u Bačkom Petrovcu.

Mnogobrojna rodbina i prijatelji ispratiće na večni počinak dvogodišnjeg dečaka.

Na kovčegu se nalazi slika dečaka, pred kojim je tek bio život. Sveštenik je stigao oko 14 časova i počeo opelo.

Dečak je sahranjen nešto pre 14:30. 

Podsetimo, dečak je ostao sam kod kuće u nedelju, kada je otac, sa kojim je mališan živeo, otišao po starije dete koje se povredilo na maratonu. Prema jednoj verziji, dete je uključilo šporet, a onda je počela da gori plastična člinija koja je bila na ringli, dok je prema drugoj verziji otac zaboravio da ugasi šporet.

Otac dečaka je poslao tetku da ga pripazi, ali je ona kod kuće zatekla jeziv prizor. On je sutradan priveden i određeno mu je policijsko zadržavanje zbog ugrožavanja opšte sigurnosti.

Majka dečaka je za Republiku govorila da je otac zapravo ptišao u kafanu u trenutku nesreće i da je ostavio dete u krevecu, a ručak na ringli, koju je zaboravio da ugasi. 

Prvo me je pozvao i, mrtav hladan, rekao: "Hej, mislim da nam je dete mrtvo, ugušilo se." Nakon toga me je opet zvao i saopštio: "Dođi ovamo, dete nam je u bolnici." Kada sam došla, videla sam ga u hodniku kako se šeta, kao da se ništa nije desilo. Kažu da je bio pod dejstvom marihuane i alkohola. Ovo je drugo dete koje nam je umrlo. Prvo je preminulo na porođaju 2014. iako je sve bilo u redu tokom trudnoće, ali me je on maltretirao i terao da cepam drva trudna - svedoči Miroslava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading