MITROVIĆ NE IGRA PROTIV NORVEŠKE? Objava Fudbalskog saveza razrešila sve dileme! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.09.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nacionalnu reprezentaciju Srbije večeras očekuje, verovatno jedan od najvažnijih mečeva u poslednjih nekoliko godina.

MITROVIĆ NE IGRA PROTIV NORVEŠKE? Objava Fudbalskog saveza razrešila sve dileme! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Mitrović

Nakon trijumfa nad Švedskom (4:1), pulenima selektora Dragana Stojkovića ostaje da trijumfom u Oslu izbore prvu poziciju u "Ligi 2" ovogodišnje UEFA Lige nacija, što bi "Orlovima" pored plasmana u elitu ovog takmičenja, donelo i lakši žreb za predstojeće kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Nedavni susreta na beogradskoj "Marakani" obeležio je nezaustavljivi Aleksandar Mitrović koji je sa tri pogotka "torpedovao" Šveđane, ali je tokom drugog poluvremena zabrinuo naciju pošto je zbog povrede napustio teren, a slika na kojoj se videlo da mu je skočni zglob u ledu nije nagoveštavala ništa dobro.

Srpski reprezentativci su otputovali u Oslo, gde su na "Uleval" stadionu odradili prvi trening, a kako je prikazano u video klipu na Tviter profilu Fudbalskog saveza Srbije, razloga za brigu nema.

 

 

Na njemu se vidi kako Aleksandar Mitrović istrčava na teren stadiona u Oslu. Primetan je osmeh na njegovom licu, a vidi se i po pokretima da problema sa skočnim zglobom nema.

Potpuno je jasno, Aleksandar Mitrović će i večeras predvoditi napad "Orlova", nadamo se ka još jednom trijumfu i ostvarenju onoga što je do nedavno delovalo kao nemoguća misija.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading