MA, KAKVO IZVINJENJE, ON GA DUGUJE PLANETI! Amerikanac BEZ RESPEKTA o Federeru - navijači su očekivali DRUGAČIJI POSTUPAK!

Autor:

Sport

27.09.2022

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Frensis nakon trijumfa nad švajcarskim teniserom.

MA, KAKVO IZVINJENJE, ON GA DUGUJE PLANETI! Amerikanac BEZ RESPEKTA o Federeru - navijači su očekivali DRUGAČIJI POSTUPAK!

Foto: Tanjug/AP

Američki teniser Frensis Tijafo izjavio je da nema nameru da se izvinjava Švajcarcu Rodžeru Federeru.

Podsetimo, Amerikanci Tijafo i Sok nadigrali su Federera i Nadala na Lejver kupu, što je bio oproštajni meč asa iz Bazela, a fanovi širom sveta su od Frensisa apelovali da uputi izvinjenje velikanu, a on je to odlučno odbio.

Naravno da nisam. Želeo sam da on bude srećan, ali nemam na čemu da se izvinim. On je taj koji ima zbog svačega da se izvinjava zbog toga što je u prethodne 24 godine sve žive na Turu pobeđivao - naveo je Tijafo, a potom je dodao:

 

 

Ne, neću se izviniti, ali ću mu se zahvaliti na tome što sam bio deo ovog sjajnog turnira i svega što je uradio za našu igru.

Federer i Tijafo su tokom karijere odigrali tri međusobna susreta, a sva tri su pripala osvajaču 20 Grend titula, dok je najneizvesnije bilo na US Openu 2017. godine kada je Švajcarac trijumfovao sa 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading