BRUKA I SRAMOTA RODITELJA: Dresovi srpskih reprezentativaca poklonjeni deci završili u oglasima - žele da zarade hiljadu evra!

Autor:

Sport

27.09.2022

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najmanju ruku - neprikladno!

BRUKA I SRAMOTA RODITELJA: Dresovi srpskih reprezentativaca poklonjeni deci završili u oglasima - žele da zarade hiljadu evra!

Foto: Twitter/Printscreen/footballshirts_ca

Dres "Orlova"

Neverovatan potez roditelja dece koja su dobila dresove reprezentacije Srbije nakon meča sa Švedskom u Ligi nacija (4:1).

Ukoliko već sada razmišljate o sastavljanju tiketa, AdmiralBet vam otkriva  svet najboljih kvota. Nova promocija AdmiralBet-a svim novim igračima obezbedila je sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara. Izbor je isključivo na vama - bez ikakvih uslova odigrajte tiket sa vašim omiljenim utakmicama i kombinacijama parova.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom Slot i Sport bonusa i promocija, posetite AdmiralBet sajt i odmah preuzmite sjajan bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Ukoliko tražite mesto sa širokom ponudom sportskog klađenja, najvećim kvotama kao i velikim izborom bonusa i promocija, predlažemo vam da posetite AdmiralBet sajt. Već na samom početku, za sjajan start i zabavu, čeka vas prvi pravi Slot i Sport bonus dobrodošlice u iznosu od 1000 dinara bez depozita.

Naime, oprema pojedinih srpskih reprezentativaca, poklonjena mališanima, završila je na sajtu "Kupujem-prodajem", a cene su vrtoglave! Tako je, na primer, dres Ivana Ilića, procenjen na čak hiljadu evra, što je izuzetna sramota roditelja koji ne biraju način da zarade...

 

 

Ilićev dres nije jedini na sajtovima za oglašavanje, a postavlja se pitanje gde je granica ljudskog ponosa ili sramote?

Na pomenutoj "web adresi" našao se i pod dres veziste Torina Saše Lukića, donekle oštećen tokom igre, sa cenom od 350 evropskih novčanica.

Podsetimo, "Orlovi" večeras od 20 časova i 45 minuta gostuju u Oslu Norveškoj u meču koji odlučuje ko će biti promovisan u elitnu diviziju najmlađeg evropskog reprezentativnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kurta i Murta

27.09.2022 17:14

Pa!? Bruka i sramota je što su roditelji dovedeni u takvu situaciju, jer jedva sastavljaju kraj sa krajem. Dotakli smo dno na svim nivoima..... Dosta nam je "hleba i igara". Ko razume - shvatiće.