ŠEŠELJ ISPRED SUDA ZA RATNE ZLOČINE: Hag bi ponovo da me vodi samo zbog mojih knjiga!

Autor:

Vesti

27.09.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je kako u Hagu ponovo žele da mu sude zbbog njegovih kjniga.

ŠEŠELJ ISPRED SUDA ZA RATNE ZLOČINE: Hag bi ponovo da me vodi samo zbog mojih knjiga!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je danas da tribunal u Hagu hoće ponovo da mu sudi zbog njegovih knjiga.

- Odlučio sam da sve haške dokumente iz mojih predmeta objavim, već sam objavio oko 50 knjiga dokumenata - kazao je Šešelj je ispred Specijalnog suda za ratne zločine u Beogradu pre saslušanja.

Šešelj je naveo da je, što se njega tiče, suđenje u Hagu pravosnažno završeno i da samo on ima pravo na zahtev za reviziju.

Rekao je da neće dozvoliti da mu se plene knjige.

Predsednik radikala ipak je odbio da bude saslušan, jer tvrdi da njegovo pravnoj savetnici Vjerici Radeti nije bio dozvoljen ulazak.

Podsetimo, Šešelju je određeno saslušanje u Specijalnom sudu za ratne zločine u Ustaničkoj ulici, zbog kršenja pravilnika Haškog tribunala zaštite identiteta zaštićenih svedoka i dokumentacije koja se vodi kao poverljiva. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading