Crvena zvezda na spektakularan način najavila gostovanje Ferencvaroša: Vreme je da se propušteno iz `75. sada nadoknadi! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2022

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za utakmicu od koje se mnogo očekuje.

Crvena zvezda na spektakularan način najavila gostovanje Ferencvaroša: Vreme je da se propušteno iz `75. sada nadoknadi! (VIDEO)

Foto: Youtube.com/FK Crvena zvezda/printscreen

U četvrtak 6. oktobra sa početkom od 18.45 časova na najvećem srpskom stadionu snage će odmeriti srpski i mađarski šampion.

Predstojeći meč od velikog je značaja kada su puleni trenera Miloša Milojevića u pitanju, s obzirom da su crveno-beli u prva dva kola doživeli isto toliko poraza, pa im u predstojećem meču samo pobeda odgovara kako bi i dalje ostali u trci za plasman na jedno od prva tri mesta u grupi koji i na proleće 2023. godine garantuje evropske mečeve.

Tim povodom, klub iz Ljutice Bogdana na spektakularan način je pozvao svoje navijače da uzmu češće na predstojećem susretu.

 

 

Neizostavno je bilo prisećanje na, sada već davnu 1975. godinu kada su se dve ekipe sastale u okviru polufinala tadašnjeg Kupa pobednika kupova, a navedeni susret je ostao zapisan u klupskim analima po činjenici da je na današnjem stadionu "Rajko Mitić" prisustvovalo neverovatnih 110.000 gledalaca.

Treba napomenuti da su crveno-beli te sezone u okviru drugog po kvalitetu evropskog fudbalskog takmičenja eliminisali grčki PAOK (2:0, 0:1), Avenir iz Luksemburga (5:1, 6:1) i slavni Real iz Madrida koji je nakon poraza u španskoj prestonici rezultatom 0:2, u Beogradu savladan identičnim rezultatom, da bi nakon izvođenja jedanaesteraca Crvena zvezda obezbedila prolaz među četiri najbolje ekipe.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading