SKANDAL! PORTAL DODIKOVOG SINA NAPAO VUČIĆA: Optužili predsednika Srbije da stoji iza kampanje Jelene Trivić!

Autor:

Vesti

05.10.2022

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči neverovatno, ali je istinito!

SKANDAL! PORTAL DODIKOVOG SINA NAPAO VUČIĆA: Optužili predsednika Srbije da stoji iza kampanje Jelene Trivić!

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik preko portala koji kontroliše njegov sin Igor Dodik napao je predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, na portalu banjaluka.net, koji je u vlasništvu firme Grape.d.o.o koja se dovodi u vezu sa Dodikovim sinom objavljen je skandalozan tekst pod naslovom "Biračko mesto Andrićev venac" u kojem su iznete sulude tvrdnje da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stoji iza odluke Jelene Trivić da u izbornoj noći proglasi pobedu.

Republika

Foto: printscreen

 

Da skandal bude veći, u jednom pasusu predsednik Srbije direktno se optužuje za mešanje u izborni proces u Republici Srpskoj.

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Jelena Trivić

- Postoji anegdota o tome kako je Ivica Dačić saopštio Slobodanu Miloševiću rezultate izbora 5. oktobra 2000. godine. Kad ga je Milošević pitao jesu li pobijedili, Dačić mu je odgovorio: “Naravno, šefe. Ali oni su bili bolji”. Ovom anegdotom moglo bi se objasniti i ono što se desilo 2. oktobra 2022. godine u PDP-u - navodi se u tekstu.

Republika

Foto: printscreen

 

 

Inače, jednostavnom pretragom na internetu može se videti povezanost porodice Dodik sa kompanijom Grape.d.o.o pošto je baš ta firma svojevremeno sponzorisala objave na tviteru Milorada Dodika.

Sa druge stane, na portalu banjaluka.net, u odeljku "Uslovi korišćenja" jasno stoji da je Grape.d.o.o vlasnik sajta i aplikacije navedenog portala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mirko

05.10.2022 13:55

Sramota!