VUČIĆ O DOKUMENTU KOJI SU PREGOVARAČI DONELI U BEOGRAD I PRIŠTINU: Ja sam lud, čitao sam nepostojeći papir, a za njega me pitali još neki sagovornici

Autor:

Vesti

22.09.2022

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, na izjavu portparola Evropske komisije Petera Stana datu „Prištini insajt“ da EU nije videla bilo kakav non pejper, niti dolazi od tima koji se bavi dijalogom, konstatovao je da je „očigledno onda čitao nepostojeći papir“.

VUČIĆ O DOKUMENTU KOJI SU PREGOVARAČI DONELI U BEOGRAD I PRIŠTINU: Ja sam lud, čitao sam nepostojeći papir, a za njega me pitali još neki sagovornici

Foto: youtube.com/Tanjug

Aleksandar Vučić je na pitanje da li je video poruku iz Brisela da ne postoji non pejper o kojem je govorio nedavno, odgovorio ironično da je čitao nepostojeći papir.

- Ja lud. Čitao sam nepostojeći papir, a za njega me pitali još neki sagovornici - naveo je Vučić u Njujorku u obraćanju medijima.

Kazao je da nije hteo da primi taj papir jer zna da bi, ako se pojavi u javnost, njega okrivili.


- Ovako nisam primio papir pa znaju da nemam veze sa objavljivanjem - dodao je on.

Na pitanje da prokomentariše izjavu poslanika Samoopredeljenja da je Kosovo spremno za napade i da poseduje naoružanje da se brani, Vučić je rekao da Srbija ne bi da ratuje, a da se divimo snazi njihove opreme i oružja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading