Ne prestaju komentari na kanalu UN posle Vučićevog govora: Oduševljenje na svim stranama sveta! (FOTO)(VIDEO)

Autor:

Vesti

22.09.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obraćanje predsednika Srbije u Ujedinjenim nacijama nije ostavilo ravnodušnim brojne komentatore na društvenim mrežama.

Ne prestaju komentari na kanalu UN posle Vučićevog govora: Oduševljenje na svim stranama sveta! (FOTO)(VIDEO)

Foto: ST/V. Lukić, Youtube

Istorijski govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija naišao je na veliku pažnju i izazvao ogromo interesovanje javnosti.

To dokazuje i veliki broj pozitivnih komentara na video snimak govora šefa države koji je objavljen na zvaničnom kanalu Ujedinjenih nacija.

Komentari su mahom pisani na engleskom jeziku, a u velikoj većini ističe se da je "Vučić pokazao da je političar sa kičmom", na koga srpski narod može da bude ponosan.

 

 

- Kakav lider. Puno poštovanje, gospodine. Da je više ljudi kao što ste vi, svet bi bio bolje mesto. Pozdrav iz Rumunije svim Srbima. Sramota za naše političare koji znaju šta je dobro a šta loše, i nastavlju da rade loše. Bog vas blagoslovio. I da, "Živela Srbija" - napisao je jedan korisnik na "Jutjubu" aludirajući na Vučićev trijumfalni poklič kojim je završio govor na Ist Riveru.

- Dobar govor, predsedniče. Kao Nemac, voleo bih da ovako govori i naš kancelar. Nažalost, naš kancelar nije naročito bistar i sve radi na štetu sopstvenog naroda - stoji u komentaru drugog gledaoca Vučićevog govora.

 

 

Ono što je posebno zanimljivo je da gotovo nema komentara iz Srbije.

Sa druge strane, zapažen je komentar korisnika Jutjuba iz Hrvatske, koji je podvukao da je Vučić u pravu kada skreće pažnju na očigledno licemerje dela međunarodne zajednice kojoj su puna usta javnog prava kada je u pitanju Ukrajina, ali ne i kada je reč o Srbiji.

- Ja sam Hrvat i mislim da je on (Vučić) u pravu kad govori o licemerju. Ako je Kosovo nezavisno, za šta me baš briga, onda su i ukrajinske regioni koji hoće da se priključe Rusiji. SAD i EU su napravile ovaj haos - navodi on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pablito

22.09.2022 18:24

Gde je prevod? nem pojma sta veli...