PIJANI OD MRŽNJE ZBOG USPEHA SRBIJE: Šolakovi mediji pokazali koliki su "profesionalci"!

Autor:

Vesti

02.09.2022

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je danas bio centar sveta, prestonica vina, most među državama u reginu, velika prilika za srpske proizvođače koji su uspeli da ugovore prodaju svojih vina u inostranstvu...

PIJANI OD MRŽNJE ZBOG USPEHA SRBIJE: Šolakovi mediji pokazali koliki su "profesionalci"!

Foto: Tanjug

Sve to nisu videli novinari Nove S.

Ovaj medij, u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka bacio se na "istraživačko novinarstvo" pa su sedeli uz televizor i brojali koliko je gutljaja popio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, domaćin regionalnim liderima na Sajmu vina koji je organizovan u okviru inicijative Otvoreni Balkan.

Foto: Promo Public

 

 

Šolakovi profesionalci nisu videli ni da su na ovom skupu vino degustirali i premijeri Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore, Edi Rama Dmitar Kovačevski i Dritan Abazović.

Foto: printscreen

 

Njihova pažnja bilo je stopostotno na Vučiću.

Zamerili su mu što je rekao da se razume u vino i da je razvoj te industrije važan za svaku zemlju jer govori o njenom napretku i uspehu.

Foto: Tanjug

 

 

A Srbija u ovoj grani beleži veliki uspon.

Smeta im i što je predsednik rekao da voli vino, da često popije po neku čašu (inače, ovo nije prvi put da je Vučić govorio da je ljubitelj vina, prim. aut.)... Svu mržnju upakovali su u tekst koji je u prvoj varijanti glasio da je Vučić bio pijan, da bi potom menjali naslov i napisali da je pripit.

 

Foto: printscreen/pink.rs

 

 

Lider SPS Ivica Dačić koji je juče pratio dešavanja na Beogradskom sajmu ističe da nije video ništa od onog što su Šolakovi istraživači objavili:

- Mora da su neki pijani od mržnje zbog uspeha Srbija. Ne podnose svi dobro činjenicu da napredujemo, da možemo da organizujemo manifestaciju na svetskom nivou, da privučemo renomirane prooizvođače i da još na sve to naši privrednici zarade.

Ogorčenost zbog srpskog uspeha je ono što ministar saobraćaja Tomislav Momirović prepoznaje u Šolakovom tabloidu.

- Medij koji nikad nije propustio priliku da objavi totalnu laž u konstantnom pokušaju da omalovaži Srbiju ni ovoga puta nije omanuo. Osobama koje ovo plasiraju potrebna je stručna pomoć, a o standardima takozvanog novinarstva neću ni da trošim reči.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading