NEMOJTE DA VIČETE! Žaklina Tatalović napravila skandal na konferenciji, Vučić joj odgovorio: NEĆETE ME NATERATI DA BUDEM NEPRISTOJAN!

Autor:

Vesti

30.08.2022

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bez pardona je odgovorio na pitanje provokatorke sa N1 Žakline Tatalović.

NEMOJTE DA VIČETE! Žaklina Tatalović napravila skandal na konferenciji, Vučić joj odgovorio: NEĆETE ME NATERATI DA BUDEM NEPRISTOJAN!

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Tatalović je pred kubanskim ministrom spoljnih poslova pitala predsednika o saobraćnoj nesreći na naplatnoj rampi Doljevac, nakon čega je predsednik bez rukavica odgovorio.

- Ako mogu da vas zamolim da ne vičete. Ja vam sad odgovaram. Nećete me naterati da budem nepristojan. Sve što kažete je laž. Laž je da je vozio Zoran Babić - rekao je predsednik nakon što je Tatalovićeva nepristojno upadala u reč.

- Ja vas molim, nađite sve snimke, pitajte sudiju i svakoga, i rešite taj problem već jednom. A od tih laži o umešanosti mog brata u Jovanjicu, to toliko nema smisla. I to je jedan deo kampanje o kojoj govorim, da se obesmisli sve. I svaki put kada nešto ozbiljno pričam, krenu sa tim lažima - kazao je on. 

Predsednik Srbije podsetio je i da je na N1 tri pune godine vođena prljava kampanja protiv njegovog brata u lažnoj aferi "Jovanjica".

- Tri godine je vođena kampanja protiv mog brata za Jovanjicu, i nisu se izvinili nijednom. Bilo je potrebno da novinar njihove kuće kaže da je bila laž. I sada idu na novu laž. Svaki put, umesto da se govori o rezultatima, da se priča šta je dobro urađeno, šta ne, šta možemo da uradimo za struju i ugalj. Ne, onda krenu laži, i ad hominem napadi na nekoga. Moja porodica i ja smo bili najveći narko dileri - rekao je šef države.

Republika

Foto: Printscreen/Nova S

 

Na drugo pitanje Tatalovićeve o navodnom tajnom sastanku mandatarke Ane Brnabić, Vučić je poručio:

- A što se tiče "tajnog sastanka" za koji me pitate, ja na njemu nisam bio. Prijem je bio u 15 časova, kako kažete, u gluvo doba noći, mrkli mrak u 15 sati popodne, kada je Ana Brnabić primila delegaciju Zelenih. Oni su bili na nekoj svadbi, i došli na sastanak kako bi izrazili primedbe na neodržavanje parade. Ana Brnabić im je rekla: "Znate ko sam ja, ali mi smo u teškoj situaciji, u mnoge probleme ste nas i vi doveli, i želimo da sačuvamo punu sigurnost". Ja sam spreman da preuzmem punu odgovornost za otkazivanje parade, i savetovao sam se sa ministrom policije i premijerkom, i razmatrao sam sve zahteve. Skupovi u zatvorenom mogu da se održe, a to što ste hteli da imate, država je rešila da ne možete da imate i tačka - podvukao je Vučić.

O otkazivanju Evroprajda, što je bilo treće pitanje Tatalovićeve, Vučić je rekao da je spreman da preuzme odgovornost za tu odluku.

- Država meri svaku odluku, kada preseče, onda je to to - naveo je Vučić.

- Ne menjamo odluku o zabrani Prajda, čak i da zovu Bajden, Zelenski ili Putin - zaključio je predsednik države.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading