HLADAN TUŠ ZA ŽAKLINU TATALOVIĆ! Postavljeno naručeno pitanje, brutalan odgovor predsednika: JA DANAS MORAM DA BRANIM I BORKA STEFANOVIĆA!

Autor:

Vesti

26.08.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je provokatorki sa televizije N1 Žaklini Tatalović.

HLADAN TUŠ ZA ŽAKLINU TATALOVIĆ! Postavljeno naručeno pitanje, brutalan odgovor predsednika: JA DANAS MORAM DA BRANIM I BORKA STEFANOVIĆA!

Foto: TANJUG/M. Milivojević, Promo

Na konfereciji za novinare nakon što je predsednik Srbije obišao Sajam šljiva u Osečini, priliku da postavi pitanje dobila je i Žaklina Tatalović.

Ona se dotakla izlaganja Vučića okupljenima u Osečini i upitala na koga je predsednik tačno mislio kada je rekao da su prethodne vlasti "predale Kosovo na tacni".

- Ne mislim nikog posebno od političara da okrivim za naše greške iz prošlosti. Što se krivice tiče, nisam ja ovde da krivicu nikome prebacujem. Ja danas branim i Borka Stefanovića u svakom razgovoru, jer je to interes Srbije. Svake dve tačke tumačim, svaki zarez, onako kako to Srbiji odgovara - rekao je predsednik Srbije.

Foto: Printscreen/Nova S

Žaklina Tatalović

Šef države se osvrnuo i na prljavu kampanju koja se protiv njega vodi na televiziji na kojoj radi Tatalovićeva.

- Na vašoj televizije me kritikujete što ne uvodimo sankcije Rusije. Mi smo jedna zemlja koja to nije učinila. Iako ste govorili da ću to da uradim posle izbora. Ja sam jedini čovek koji je primio orden Aleksandra Nevskog od Vladimira Putina - rekao je predsednik.

Na konstataciju Tatalovićeve da je jedna žena među okupljenima dobacivala Vučiću da je "izdajnik", predsednik je konstatovao da je prošli put takvih bilo desetoro, a sada samo jedna žena.

- Al, to vam je slobodna Srbija, svako može da kaže šta god hoće. To govori o stanju naše demokratije - podvukao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Uh

26.08.2022 13:28

Kad vidim ovu glupaču djilasovu sere mi se.

Odgovori 2 10
Aleksandra

27.08.2022 09:18

@Uh - Eeeeee botu jedan jadni🤦