U PRAVU JE IVANOVIĆ - NISMO ISTI: Ovako je Vučić odgovorio na pitanje o "Pismima iz Rovinja"!

Autor:

Vesti

21.08.2022

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom današnjeg obraćanja građanima i poruku koju mu je voditelj Ivan Ivanović uputio u "Pismu iz Rovinja" objavljenom u nedeljniku NIN

U PRAVU JE IVANOVIĆ - NISMO ISTI: Ovako je Vučić odgovorio na pitanje o "Pismima iz Rovinja"!

Foto: tanjug/estcok

Ivanović je, između ostalog konstatovao d "Vučić nikad neće razumeti kako je kada skočite u vodu i rasterate jato cipala, to je izvan nivoa koji Vučić može da razume"...

- On je potpuno u pravu, ja nisam na tom nivou, za njega je svetinja jato cipala, za mene Jasenovac. U pravu je, nismo na istom nivou, nikakav problem sa tim nemam - rekao je Vučić i dodao: 

- Ali nije on problem, već vidim zlu nameru kako mi nekome branimo gde će da ide... Oni samo ne razumeju da ljudi imaju različite snove, svetinje i ideje i da ću ja ovo isto uvek da govorim. I nemam nikakav problem sa tim, idite gde hoćete, svi ti sa tim jahtama, milionima koje ste uzeli od svog naroda, a ostavili negde drugo - naveo je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading