E, SAD ĆE NEDIMOVIĆ DA PLATI: Vučić obišao štandove u Osečini, za ministra imao samo jednu poruku

Autor:

Vesti

26.08.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić našalio se sa proizvođačima šljiva koji su svoje proizvode izložili u sajamskoj hali u Osečini.

E, SAD ĆE NEDIMOVIĆ DA PLATI: Vučić obišao štandove u Osečini, za ministra imao samo jednu poruku

Foto: printscreen

Tokom obilaska štandova, predsednik je razgovarao sa građanima, a tom prilikom ukazala mu se i prilika da se našali na račun ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića.

Naime, jedna od prodavačica na Sajmu htela je predsedniku da da poklon, nakon čega je šef države rekao:

- E, to će Nedimović da vam plati - rekao je Vučić nakon čega su se svi prisutni nasmejali.

Podsetimo, u obraćanju u Osečeni o čemu je Republika već pisala, predsednik je Rekao da će se Srbija tokom ove zime i jeseni suočiti sa brojnim izazovima

- Imaćemo problema ove zime, trudimo se i pokušavamo da izdržimo, da ne osetite ništa. Zato je važno da čuvajuči novac državi, da imamo novca za povećanje penzija, povećanje plata, da mogu ljudi inflaciju da nadoknade, da imaju više, to su stvari koje znače život. Neće biti lako. Sve zemlje su napravile planove za restrikciju, Srbija još nije jer se nadamo da ćemo da nabavimo novac i da se izvučemo iz te situacije, da imamo svetla u svakoj kući - istakao je predsednik.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading