VUČIĆ ODGOVORIO NA PITANJE O PRITISCIMA ZBOG EVROPRAJDA: Mogu da zovu Bajden, Putin i Zelenski - ODLUKE VLADE SE NEĆE MENJATI!

Autor:

Vesti

30.08.2022

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se novinarima nakon sastanka sa šefom kubanske diplomatije.

VUČIĆ ODGOVORIO NA PITANJE O PRITISCIMA ZBOG EVROPRAJDA: Mogu da zovu Bajden, Putin i Zelenski - ODLUKE VLADE SE NEĆE MENJATI!

Foto: printscreen/RTV Pink

Odgovarajući na pitanje o pritiscima da se Evroprajd održi, predsednik Srbije je naglasio da se Srbija suočava sa mnogo većim problemima.

- Najveći problem nam je energetika. Trudimo se svim svojim silama, svim svojim snagama da te probleme rešavamo... Kada imate pritiske po pitanju uvođenja sankcija Ruskoj Federaciji, kada sve to imate, onda dolazi do ekstremizacije političke scene - objasnio je Vučić i nastavio:

- Imate dva ekstremna dela u opoziciji, zato što u ovakvim uslovima, pristojna Srbija uglavnom ćuti. Jedni bi po svaku cenu da šetaju, terajući kontru da onim drugima. I da ih pitate šta je tu racionalno, niko ne zna da vam kaže. Sa jedne strane imate histeriju protiv parade, sa druge strane histeriju ovih koji neće da čuju da ne postoje bezbednosni uslovi - naveo je Vučić i dodao će odluke Vlade biti poštovane.

- Neki kažu da je to podjednako važno kao Kosovo. Tužno je ako vam je šetnja podjednako važna kao Kosovo - dodao je šef države.

- Svi koji budu pokušali da izazu nasilje, biće privedeni poznaniju prava - rekao je Vučić.

- Neće biti promene te odluke. Može da me zove i Džozef Bajden, Putin, Zelenski… nema promene. Tako se država ponaša. Država meri bezbroj puta, a kada preseče, odluke države se poštuju - naglasio je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading