Goreće Humska, ali i Novi Beograd: Nisu samo Večiti, u sredu se igra još jedan veliki derbi prestonice!

Autor:

Sport

30.08.2022

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sredu 31. avgusta srpska prestonica će biti u epicentru fudbalskih zbivanja.

Goreće Humska, ali i Novi Beograd: Nisu samo Večiti, u sredu se igra još jedan veliki derbi prestonice!

Foto: Promo

Na Topčiderskom brdu sa početkom od 20 časova igra se 168. Večiti derbi, a ljubitelji fudbala u Beogradu imaće prilike da tri sata ranije vide još jedan od susreta koji se sa nestrpjenjem iščekuje.

Naime, na Novom Beogradu, na popularnom stadionu kraj Studenjaka, u okviru 6. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije snage će odmeriti lokalni veliki rivali Radnički i IMT.

 

Prethodne dve godine, usled učešća u različitim rangovima takmičenja, dve ekipe nisu imale priliku da međusobno odmere snage u zvaničnom susretu, a poslednji duel odigran je u okviru Kupa Fudbalskog saveza Beograda polovinom avgusta 2020. godine kada su "Traktoristi" slavili rezultatom 2:1. Treba napomenuti da je ekipa IMT-a slavila i u poslednjim pet međusobnih duela. "Majstori" sa stadiona kraj Studenjaka za uspeh ne znaju više od četiri godine. Tog 12. maja 2018. godine u okviru srpskoligaškog karavana Radnički je kao gost slavio rezultatom 2:1.

Kada je reč o aktuelnoj sezoni, IMT trenutno zauzima drugu poziciju prvoligaškog karavana sa bodom manje u odnosu na lidera ekipu Grafičara (protiv kojeg su doživeli i jedini neuspeh), dok je ekipa novobeogradskog Radničkog sa skorom od dve pobede i tri poraza, desetoplasirana.

Parovi 6. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije:

OFK Vršac - Trayal

Jedinstvo (U) - RFK Novi Sad 1921

RFK Grafičar - Zlatibor

GFK Sloboda - Železničar (P)

Radnički (NB) - IMT

Inđija Toyo Tires - Rad

Metalac (GM) - Loznica

Radnički (SM) - Mačva

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading