BARAŽNA VATRA NA NOVAKA - HEJTERI PUCAJU IZ SVIH ORUŽJA: Đoković na žestokom udaru zbog srdačnog pozdrava sa Vučićem!

Autor:

Vesti

02.09.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser i po mnogima najbolji teniser svih vremena Novak Đoković našao se na udaru hejterske baražne vatre zbog srdačnog pozdrava sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

BARAŽNA VATRA NA NOVAKA - HEJTERI PUCAJU IZ SVIH ORUŽJA: Đoković na žestokom udaru zbog srdačnog pozdrava sa Vučićem!

Foto: printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić srdačno se pozdravio i zagrlio sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem na otvaranju sajma vina "Vinska vizija Otvorenog Balkana" u Beogradu, što je bio povod za dežurne hejtere da otvore baražnu vatru kako protiv šefa države tako i protiv teniskog asa.

Već viđeno

Kako je Republika već pisala, nakon brutalne torture i iživljavanja koje je proživeo u Australiji, Novak je bio gost u Predsedništvu, ali ni tada nisu izostali hejterski komentari kako se "prodao Vučiću".

I nakon pozdrava na Sajmu vina, dežurni hejteri guslaju u iste gusle i objavljuju slične komentare na društvenim mrežama.

Poke*am se na Novaka baš - stoji u jednom od niza uvredljivih komentara na račun srpskog tenisera.

 

 

- Porodica Đoković i Vučić ko najrođenija familija - očigledno sa dozom gneva piše ista Tvterašica odgovarajući na jedan od komentara na svoj post.

 

 

- Ovaj se Novak neće smiriti dok ne bude pokupovao sve što može u Srbiji za nikakve pare. To su te sitne duše cela familija - stoji u drugom komentaru koji je objavljen ovim povodom.

 

- Ljubila svinja magare da se ne zaborave - piše u još jednom izlivu hejterskog gneva na račun šefa države i Đokovića.

 

 

Sveopšta hajka

Inače, hajka na Novaka samo je poslenji u nizu primera besprizorne prljave kampanje protiv svakog ko je dao podršku predsedniku Srbije ili Srpskoj naprednoj stranci.

Najsvežiji primer, o kojem je Republika detaljno pisala, je glumac Viktor Savić, koji se našao na žestokom udaru na društvenim mrežama, samo zato što je javno izneo svoj stav o Evroprajdu.

Iako Savić nije sledbenik politike naprednjaka, vrlo brzo je u hejterskim medijima od "heroja" postao "narkoman", pošto je izneo stav da Evroprajd ne bi trebalo da se održi.

Osim Savića, kroz medijskog toplog zeca svojevremeno su prošli glumci Miki Manojlović, Lazar Ristovski i Bule Goncić, zbog otvorene podrške koju su dali naprednjacima i predsedniku Srbije.

Na meti je bila i doktorka Danica Grujičić, a napadi su kulminirali kada je obelodanjeno da će predvoditi listu naprednjaka na parlamentarnih izborima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Nena

02.09.2022 11:35

Ružne reči o drugim ljudima govore likovi koji znaju koliko su ružni jer to vide svako jutro kad stanu pred ogledalo!

Branka Met

02.09.2022 11:36

Neostvarene bitange pljuju sve po Srbiji, pa i Đokovića i Vučića. Sede, kopaju nos, mrze a zapravo nemaju pojma zašto mrze, osim što je to u nekim krugovima (a ne elitama kako vole neki analitičari da imenuju te bitange) vrlo "in". To je do te mere glupo i nerazumno da graniči sa psihološkom patologijom. Za te bitange jedini lek je rad, rad i samo rad i to fizikalisanje. Sedeti i mrziti je čista boleština, zato motike u ruke i od svitanja do sumraka kopanje, pa kad završiš dnevnu kopačinu i osvrneš se što na učinak toga dana ima srce da ti zaigra od sreće. Jedva ćeš dočekati sutrašnje jutro da se latiš posla i da opet nešto korisno uradiš. Ovako bitange sede i namišljaju i pomalo pobenave jer neaktivno telo i neaktivni mozak vode isključivo u ludilo. Zato, vi hejteri okrenite se radu i neće niko moći da manipuliše sa vama a svet će vam izgledati potpuno drugačije, više ćete ceniti i sebe i druge. Toliko!

Mile

02.09.2022 13:14

Bravo nole