INTERVJU SA VUČIĆEM REKLAMIRA SE NA TAJMS SKVERU: Predsednik Srbije gost kultne emisije "Probudi se Ameriko"

Autor:

Vesti

21.09.2022

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Njujorku, daće ekskluzivni intervju za televiziju "Njuzmaks" u jednoj od kultnih emisija čuvenog autora Roba Finetrija, a gostovanje će početi u 10.05 američkom vremenu. Zbog vremenske razlike to bi trebalo da bude oko 16 časova.

INTERVJU SA VUČIĆEM REKLAMIRA SE NA TAJMS SKVERU: Predsednik Srbije gost kultne emisije "Probudi se Ameriko"

Foto: Tanjug/S. AĆIMOVIĆ

Najava za gostovanje predsednika Srbije na ovoj televiziji emituje se na Tajms skveru, a reklama će biti emitovana čak 50 puta. 

Informaciju da će predsednik gostovati na Njuzmaksu objavio je juče i bivši američki specijalni izaslanik za Balkan Ričard Grenel.

 

 

Podsetimo, u Nujorku je juče počinje debata svetskih lidera na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija, a otvaranju je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Generalna debata traje do 26. septembra, a Vučić će se obratiti danas.

Na Generalnoj debati će učestvovati čak 92 predsednika država i kraljeva i 58 predsednika vlada, dok će ostale državne delegacije predstavljati potpredsednici država i vlada i ministri spoljnih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading