Ne borim se ni za Putina ni za Bajdena! Borim se za ove radnike: Vučić žestoko odgovorio na pitanje tajkunskih novinara!

Autor:

Vesti

28.09.2022

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na pitanje tajkunskih medija nakon obilaska fabrike u Inđiji.

Ne borim se ni za Putina ni za Bajdena! Borim se za ove radnike: Vučić žestoko odgovorio na pitanje tajkunskih novinara!

Foto: TANJUG/M. Milivojević

Nakon obilaska novog proizvodnog pogona fabrike Grundfos u Inđiji, predsednik je odgovorio na pitanje tajkunskih medija od pritiscima koji su pred Srbijom.

Predsednik je rekao da je pritiske najavio još pre četiri meseca, ali da mu je dovoljno da pogleda pisanja tajkunskih medija da bi mu bilo jasno šta se sprema zvaničnom Beogradu.

- Gledam u vašim medijima pritisak na vaše rukovodstvo. Ne gledam šta stranci govore, gledam šta vi govorite u vašim medijima. Ne moram ni da gledam nacionalne frekvencije, dovoljno je da gledam vaše medije šta govorite. Ja se ne borim ni za Putina ni za Bajdena, ni za koga, ja se borim za divne ljude u ovoj fabrici, za svakoga ovde, za žene i muškarce, za svoju zemlju - rekao je predsednik i u nastavku dodao:

- Gledam kako da u ovim teškim trenucima Srbija ne bude na njihovom udaru i gledam kako da razmišljam o danu posle. Neko mora da razmišlja šta ćemo sutra kad budemo imali mir, jesmo li uspešno odbranili naše interese ili nismo. Postoje brojni pritisci, očekujem da ću moći više o tome da govorim građanima Srbije nakon svih tih razgovora. Shvatio sam da ti mediji su samo politički instrument, tako da kad budu sledeći put govorili o nezavisnosti medija, samo ću ih podsetiti o onih iz Brisela, to govori da oni imaju sve manje strpljenja, kod nas sve grupe za pritisak biće angažovane i za jednu i za drugu stranu, kako ko koga plaća. Ali za nas koji nismo plaćeni, gledamo šta su naši interesi i o tome ću posle da govorim. Znam dokle mogu da idem da ne naškodim našoj zemlji, a znam i dokle neću da idem - istakao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading