Braka Prase POTVRDIO GAŠENJE kanala: Jutjuber se oglasio KRATKOM PORUKOM, konačno se bliži KRAJ njegovog MALTRETIRANJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.09.2022

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Baka Prase oglasio se putem svog Instagram storija, pa prokomentarisao novonastalu situaciju.

Braka Prase POTVRDIO GAŠENJE kanala: Jutjuber se oglasio KRATKOM PORUKOM, konačno se bliži KRAJ njegovog MALTRETIRANJA! (FOTO)

Foto: outube.com printscreen/Baka Prase

Nakon vesti o gašenju Jutjub kanala Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase na kojoj ima 2 miliona pratilaca, oglasio se i on kako bi potvrdio vest o gašenju kanala.

- Zbogom Baka Prase YouTube kanal - napisao je Bogdan, koji se najpre oprostio od svog kanala na Jutjub platformi.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Baka Prase potvrdio gašenje kanala

On je potom još jednom potvrdio informaciju da mu je profil ugašen i da je došao kraj njegovom maltretiranju drugih na internetnu.

- Ugašen mi je profil - dodao je on. 

Republika

Foto: instagram.com/baka prase

Baka Prase o gašenju Jutjub kanala

Podsetimo, nedeljama unazad se vodi medijski rat između jutjubera i čelnika televizije Pink Željka Mitrovića, koji je odlučan u nameri da raskrinka Baku javnosti i obelodani sve njegove prljave radnje, povezanost sa mafijom, kao i psihičko maltretiranje drugih ljudi, među kojima je bilo i maloletnika. Gašenje Jutjub kanala Ilića dokaz je da pravde ima, a ovo će možda biti znak Bogdanu da je vreme da prestane sa svojim skandaloznim ponašanjem.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading