NEMA ŠALE SA RUSIMA! Moskva OBJASNILA POREKLO NEOBIČNE SVETLOSTI koja je obasjala Omsk, Belgorod i još neke gradove! NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU! /VIDEO/FOTO)

Autor:

Svet

05.10.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanovnici Moskve, Omska i Belgoroda javili su da su na nebu iznad tih gradova primetili neobični svetlosni snop, koji je sa zemlje iašo pravo u nebo.

NEMA ŠALE SA RUSIMA! Moskva OBJASNILA POREKLO NEOBIČNE SVETLOSTI koja je obasjala Omsk, Belgorod i još neke gradove! NIŠTA SE NE PREPUŠTA SLUČAJU! /VIDEO/FOTO)

Foto: Printskrin/Tviter/ZOKA

Ruske kosmičke snage sprovode eksperimente sa stranim satelitima u orbiti, saopštilo je Ministarstvo odbrane povodom 65. godišnjice Kosmičkih snaga.

 

 

- Posebnu pažnju specijalisti Glavnog centra za kosmičku obaveštajnu delatnost posvetili su praćenju sastava i stanja orbitalnih grupa stranih svemirskih sistema, kao i izvođenju eksperimenata u orbitama sa letelicama stranih država - istakla je agencija.

 

 

Ministarstvo odbrane je dodalo da su u toku godine dežurna sredstva ruskog sistema upozorenja na raketni napad, kao i specijalizovana sredstva kontrole svemira i sistema protivraketne odbrane, detektovali više od 150 lansiranja stranih i domaćih balističkih raketa i kosmičkih raketa.

 

 

U utorak kasno uveče stanovnici Moskve, Omska i Belgoroda javili su da su na nebu iznad tih gradova primetili neobični svetlosni snop, koji je sa zemlje iašo pravo u nebo.

Navodno identično isijavanje primećeno je i u Murmansku, koji je inače sedište Severne flote i oko koga se nalaze najveće podmorničke baze sa nukelarnim podmornicama, posebno strateškim koje mogu da lansiraju balističke rakete, a koje su poslednjih nedelju dana fokus američki izviđačkih satelita i aviona.

Neko bi rekao da je u pitanju NLO, možda jaki halogeni reflektori ili nešto slično. Nagađanja su se nizala, kao i fotografije, ali i snimci koji su brzo prvo preplavili ruske, a onda i ostale društvene mreže.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading