Srpska glumica MUŽA "varala" sa Ivanom Bosiljčićem: A onda je nestala sa javne scene i RAZVELA SE! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Videnović je srpska glumica koja se proslavila najintrigantnijim ulogama!

Srpska glumica MUŽA "varala" sa Ivanom Bosiljčićem: A onda je nestala sa javne scene i RAZVELA SE! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Srpska glumica Andrijana Videnović proslavila se u mnogim filmskih i serijskim ulogama, a malo ko zna da je ona svojevremeno bila i glasovna glumica, kao i redovni profesor za užu umetničku školu, i to na oblasti - Dikcija. 

Kao profesor radila je na Univezritetu u Prištini, a glumu je diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, i to u klasi profesora Milenka Maričića. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Andrijana Videnović Ljubav i mržnja

 

Od 1984. godine igrala u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, KPGT, KULT teatru, Domu omladine u Beogradu i Zvezdara teatru. Andrijana je glumila u velikom broju filmova koji se mogu smatrati klasicima srpske kinematografije.

Nakon uspešne karijere odlučila je da se povuče i posveti privatnom životu s obzirom na to da se te davne 1992. godine ostvarila kao majka.

Jednom prilikom pitali su je da prokomentariše scenu u kojoj je sa kolegom Draganom Zarićem gola skakala u reku, a ona je rekla da je za to i ne vežu baš lepe uspomene.

- I još sam plakala zato što se insistiralo da Zarić i ja moramo da trčimo goli u reku. Naš divni snimatelj, mi je rekao: ‘Jesi luda, ja da izgledam tako divno ne bih se uopšte oblačio’. Divan je to film bio, taj film je toliko preživeo vreme. Nije napravio veliki uspeh kada se pojavio, prošao je kao jedan pristojan film - rekla je ona za Blic.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Andrijana Videnović i Branko Đurić

 

U srpskoj sapunici ,,Ljubav i mržnja" koja se emitovala na televiziji Pink glumila je maćehu i ljubavnicu lika kog tumači Ivan Bosiljčić, pa je i sa njim snimala golišave scene. Ono što je još zanimljivo jeste da je u istoj seriji glumio i njen tadašnji suprug Branko Đurić, od kog se u tom periodu i razvela.

Andrijana je u pomenutoj seriji tumačila lik Katarine Lazarević, koja je bila ljubavnica Ivanu Bosiljičiću, dok je bila u braku sa Bogdanom Lazarevićem (Brankom Đurićem). 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Andrijana Videnović i Ivan Bosiljičić

 

- S mojim kolegom i ocem mog sina Brankom Đurićem ne živim već više od devet godina. Nismo se razišli u neprijateljstvu, ali rastali smo se i oboje imamo svoje privatne živote i partnere - rekla je ona tada

Andrijanu smo poslednji put gledali u filmu “Ne gazite tuđe snove” iz 2012. godine, u kom je tumačila profesorku matematike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

07.10.2022 08:15

Svaka čast novinarima na pokvarenom mozgu. Ispričali ste priču o pristojnoj i normalnoj ženi a prikazali je kao problematičnu.