Šokantna ispovest Darka Lazića: Folker otkrio kako je orgijao po Švajcarskoj! Je*ao sam 12 devojaka za noć: Kuk mi se rasklimao posle toga!

Autor:

Zabava

06.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, otišao sam s drugarima u javnu kuću. Tamo smo se provodili za sve pare, priča folker kroz smeh.

Šokantna ispovest Darka Lazića: Folker otkrio kako je orgijao po Švajcarskoj! Je*ao sam 12 devojaka za noć: Kuk mi se rasklimao posle toga!

Foto: Printscreen pink tv

Pevač Darko Lazić (30) već neko vreme uživa u vezi s novom devojkom Katarinom, od koje se ne odvaja, a sada je za Republiku otkrio da je pre ulaska u vezu s bivšom partnerkom Barbarom Bobak orgijao u Cirihu sa 12 žena, te i da je tako sebi ispunio jednu od najvećih želja! Pevač se na ovaj korak odlučio kada je bio s nekoliko drugara, pa su otišli u javnu kuću i birali devojke s kojima će da se zabave, a nakon akcije koja je trajala celu noć folkeru su se pojavili problemi s kukom koji je operisao posle teške saobraćajke. Lazić tvrdi je spavao sa najlepšim ženama iz javne kuće, te da se i danas rado seća tog perioda.

Foto: ST/ P. Divac

Darko otvorio dušu, pa priznao šta je radio u Cirihu

 


- Kad sam boravio u Cirihu prošle godine zbog posla, ispunio sam sebi jednu od želja, onako, što bi rekli, za opuštanje. Noću sam radio, danju spavao, pa smo napravili nekoliko dana pauze da se provedemo i obiđemo grad. Nekoliko drugara je bilo sa mnom, dogovorili smo se da odemo u javnu kuću i uživamo za sve pare. Te večeri sam je*ao 12 devojaka. Kad sam ušao, nisam znao gde pre da pogledam! Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuše. Sve što sam mogao da zamislim! Ne zna čovek gde će pre! To mi je bila velika želja. Drugare nisam video celu noć, svi su bili po sobama. Tek ujutru smo se svi našli i krenuli u hotel u kom smo odseli - priča Darko na početku.
Kako nam je objasnio, Lazić je posle orgijanja, koje je trajalo celu noć, imao probleme s kukom koji je operisao nakon što je jedva izvukao živu glavu u udesu koji je imao pre nekoliko godina.
- Pred jutro me je mnogo boleo kuk. Jedva sam se kretao od bolova, znate da sam imao nekoliko operacija posle saobraćajke. Raštimovao mi se kuk, a tek po dolasku u Srbiju mogao sam s doktorima da obavim pregled. Doktor me je pitao šta sam radio, morao sam da mu objasnim onako uvijeno. Čovek je samo počeo da se smeje, pogledao me je i rekao: "Darko, ajde vodi računa! Nemoj opet da te sastavljamo. U svemu moraš umereno" - priseća se folker.
Inače, Darko nam je otkrio da će u novembru da ima još jednu operaciju, ovoga puta estetsku, jer ide na skidanje viška kože.
- Otkako sam naglo smršao, pojavio mi se veliki višak kože svuda po telu. Idem da skinem to, zakazao sam operaciju na jednoj privatnoj klinici. S doktorom sam se sve dogovorio, ne bi trebalo da bude problema, ali, naravno, nije naivna nijedna operacija. Nova devojka me bodri, to mi je važno. Mislim da ću posle toga da izgledam mnogo bolje - kaže pevač kroz smeh.


Uzeo pare za tezgu, pa se nije pojavio
Darko Lazić se pre nekoliko dana nije pojavio na jednom zakazanom nastupu u Švedskoj, a za tu tezgu je navodno unapred uzeo 6.000 evra.
- Za ovaj nastup dat je i avans njegovim menadžerima. Pored toga, plaćene su avionske karte za njega i članove benda, pa je kupljena nova karta za njega, zatim hotelski smeštaj za sve njih. Organizatori su zbog njega ostali kratki za nekih 6.000 evra najmanje. Zbog ovakvog neprofesionalnog ponašanja svi su mnogo besni, a ljudi iz Švedske traže od Lazićevog menadžmenta da vrati novac koji su dali, kao i da plate sve ostale troškove. Rasta i Relja su napravili super atmosferu, klub je bio krcat bez obzira na to što ih je Lazić ispalio - ispričao je upućen izvor blizak pevaču.


Darko: Drogirao bih se, ali ne smem!
Lazić tvrdi da bi i danas koristio opijate kao ranije, ali da ne sme jer su ga doktori opomenuli da može da mu naškodi na duže staze.
- Sve sam u životu hteo da probam i probao sam. Od javnih kuća do narkotika. Sada više ne mogu ni da popijem kako treba, a kamoli da konzumiram nešto. To vreme je prošlo. Opet bih se drogirao, ali ne smem jer su mi doktori rekli da nije dobro za mene. Volim da popijem, da se opustim s društvom, da zapalim, ali uporedo s tim počeo sam da treniram i vodim računa o ishrani. Mislim, trudim se da živim što je zdravije moguće, ali ne mogu daleko od ovih poroka koje sam nabrojao - kaže Darko.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Peki

06.10.2022 18:16

Klasičan neispucani seljak.

Urban

06.10.2022 19:43

Meni da platiš ne bi slušao ovakve likove

Vesna

06.10.2022 19:50

Seljacina par excellance, zali bize kakvi idioti zaradjuju silne pare, fuj

Leona

06.10.2022 20:36

Kakav kreten. A i onaj ko ga je intervjuirao. Ocito ga nije pitao kad misli da cevu zatvor zbog saobracajke.