Prva izjava Rade Manojlović nakon "AFERE" sa EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Pevačica progovorila o PROSTITUCIJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović samo za Republiku prokomentarisala je tvrdnje Davora Šogovorića da ju je plaćao za intimne odnose.

Prva izjava Rade Manojlović nakon "AFERE" sa EKSPLICITNIM SNIMCIMA: Pevačica progovorila o PROSTITUCIJI! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Rijaliti učesnik ,,Parova" Dario Šogovorić je izneo za Republiku tvrdnje da je plaćao pevačicu Radu Manojlović za intimne odnose, nakon čega se i sama estradna umetnica oglasila za naš portal. 

Podsetimo, Dario je ispričao da ima video-snimke, kao i nekoliko fotografija da je pevačica odsela sa njim u hotelu

Republika

Foto: St/N. Pančić

Rada Manojlović Zadruga žurka

 

- Imam video-snimke, nekoliko sličica, ona je nakon nastupa ostala sa mnom u hotelu. Dao sam 10.000 evra za seks s njom. Javno sam je ljubio i grlio, išao sam s njom iza bine, kad je pravila pauze. Ja sam joj se svideo i govorila mi je da je podsećam na Milana Stankovića. Nakon provedene noći ona nije otišla s ekipom u Beograd, ostala je sa mnom taj dan iako to nije ulazilo u cenu. Te stvari idu preko njenog menadžera, to je opšte poznato njenim klijentima. Meni su bosanski krimosi sredili Radu, zato što su ovi već dugogodišnji kupci, ako me razumeš. To su stariji ljudi, prava gospoda. Rada je pre 10 godina koštala 500 evra, a sada 10.000 i više, nego sam ja dobio popusta preko moćnijih ljudi koji koriste Radine usluge.

Republika

Foto: N. Pančić

Rada Manojlović Zadruga žurka

 

Tim povodom se oglasila i Rada Manojlović za Republiku, koja je iskoristila reči njenog oca kako bi uzvratio ovom mladom momku. 

- Prokomentarisaću rečima mog oca: "Ćerko budi srećna od toliko ludaka na slobodi samo se jedan zalepio za tebe" - poručial je Rada za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading