DEFINITIVNO KRAJ: Važili su za jedan od NAJSKLADNIJIH parova, a evo šta je dovelo do KRAHA ljubavi manekenke i sportiste!

Autor:

Zabava

06.10.2022

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su ih nazivali jednim od najlepših i najskladnijih parova svetskog džet-seta.

DEFINITIVNO KRAJ: Važili su za jedan od NAJSKLADNIJIH parova, a evo šta je dovelo do KRAHA ljubavi manekenke i sportiste!

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Proslavljena manekenka Žizel Bundšen i sportista Tom Brejdi definitivno su rešili da stave tačku na trinaestogodišnju ljubav.


Izvor blizak paru je, nakon brojnih spekulacija, potvrdio navode o njihovom razvodu, a kako kaže, angažovali su advokata kako bi podielili svoje višemilionsko bogatstvo.

- Nikada zapravo nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste... Mislim da sada neće biti povratka. Oboje imaju advokate i gledaju šta će razlaz podrazumevati, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije - rekao je izvor za NY Post.

 

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Žizel Bundšen

 

Inače, lepa Brazilka napustila je porodičnu kuću na Floridi nakon žestokih svađa sa mužem, a strani mediji prenose da je glavni razlog sukoba činjenica da sportisti porodica nije prioritet.

Naime, Brejdi je rešio da se vrati iz penzije i nastavi da igra za NFL, što je razbesnelo Žizel.


- Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio - rekli su upućeni izvori.

 

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Žizel Bundšen

 

Podsećamo, Žizel i Tom u braku su od 2009. godine i imaju troje dece - sinove Džeka (15) i Bendžamina (12) te ćerku Vivijen (9).

Žizel je ranije za američke medije otkrila da je svoju karijeru stavila na pauzu kako bi se posvetila porodici, ali i kako bi suprugu pružila podršku u njegovoj karijeri.

- Odradila sam svoj deo kako bih ga podržala. Preselila sam se u Boston i koncentrisala sam se da napravim okolinu ispunjenu ljubavlju za moju decu i podupirala sam njega i njegov san - objasnila je Žizel ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading