PRVA ISPOVEST trudne Alis Adaktar koja čeka bebu u 42. godini: Tvrdi da nije svesna svoje odluke, pa progovorila o OCU DETETA!

Autor:

Zabava

06.10.2022

11:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alis Adaktar iznenadila je mnoge odlukom da rodi dete u petoj deceniji.

PRVA ISPOVEST trudne Alis Adaktar koja čeka bebu u 42. godini: Tvrdi da nije svesna svoje odluke, pa progovorila o OCU DETETA!

Foto: Instagram.com

Majka kontroverznog 'Boga obrva' Adama Adaktara, atraktivna Alis Adaktar, svojom objavom na društvenoj mreži Instagram, da je u drugom stanju u 42. godini, napravila je revoluciju i pokrenula mnoga pitanja odlukom da zadrži bebu u petoj deceniji.

Buduća mama, Alis Adaktar otvorila je dušu i progovorila o situaciji u kojoj se našla, otkrila sve strahove sa kojima se borila pre nego što je odlučila da zadrži bebu, ali i detalje o ocu deteta koje sa nestrpljenjem čeka.

- Ja nisam u godinama da takve stvari planiram i iskreno mislila sam da u mom životu više nema mesta za te teme, tako da me je vest o trudnoći stvarno zatekla nespremnu, ali kada sam se usaglasila sa sobom šta želim, bilo mi je mnogo bolje.

Kako je rekla, smislila je originalni način da objavi porodici ove srećne vesti.

- Na način koji ne možete ni da zamislite. Pošto nas kamere prate svuda, pobrinula sam se da svi članovi moje porodice budu na jednom mestu, jer sam želela da zabeležim taj trenutak i reakcije svakoga od njih. Neki su to lako prihvatili, neki malo teže, neki su mislili da se šalim, ali Bože moj, bitno je da sam ja donela odluku, a reakcije porodice ćete imati prilike da gledate u nekoj od narednih epizoda - rekla je Alis za Pink.rs, pa dodala:

- Ja sam svoj život oblikovala prema sebi i živela sam život koji sam od uvek želela. Kada se ovo desilo, naravno da sam razmišljala o mnogim opcijama i pitala sam se da li želim da svoj svakodnevni život promenim iz korena, pogotovo u ovim godinama. Sa druge strane radilo se o jednom životu. Dugo sam vagala, ali i ako sam svesna svih rizika, želim da verujem da se sve desilo sa razlogom.

Republika

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar

Od kako se pojavila u javnosti, sve zanima ko su muškarci sa kojima ima decu, pa je tako i ovoga puta bilo.

- Ja sam svesno pristala da moj život bude javan, drugi ljudi to ne žele i ja to poštujem. Odluka da zadržim dete je samo moja jer sam ja majka, a na kraju krajeva život muškarca se ne menja dolaskom deteta.

Na pitanje koje Adamove osobine bi volela da ima njen naslednik, a koje nikako ne, nije se puno dvoumila.

-Sve osobine koje je Adam nasledio od mene, želim da nasledi i ova beba, a zahvalna sam što osobine one druge polovine, ova beba ne može da nasledi.

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar

Koliki je za ženu izazov izneti trudnoću i dobiti dete u kasnim godinama?

- Evo ja danima slušam da to ne treba da radim i da nisam svesna odluke koju sam donela, ali ipak mislim da je trudnoća izazov i rizik sama po sebi, bez obzira u kom se dobu nalazimo. Život je nepredvidiv, ali mislim da treba imati vere u njega i pozitivno ga posmatrati, jer koja je inače svrha života ako razmišljamo drugačije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading