Trudna u PETOJ DECENIJI: Evo zašto Alis Adaktar krije MUŠKARCE sa kojima ima decu, isplivali svi detalji (FOTO)

Autor:

Zabava

05.10.2022

12:45 >> 12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alis Adaktar ima troje dece, a četvrto je na putu, a ko je njihov otac -niko ne zna.

Trudna u PETOJ DECENIJI: Evo zašto Alis Adaktar krije MUŠKARCE sa kojima ima decu, isplivali svi detalji (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kao grom iz vedra neba osvanula je vest da je majka Adama Adaktara, Alis, ostala u drugom stanju u petoj deceniji života. 

Privatni život Alis Adaktar krije kao zmija noge, pa nije poznato da li je sina Adama, ćerku Viktoriju i još jednog sina koji se ne pojavljuje u javnosti, dobila sa istim muškarcem. 

Upravo ta informacija i intrigira javnost, te se često postavlja pitanje na mrežama: "Zašto Alis krije identitete očeva svoje dece?"

Republika

Foto: Instagram.com

Alis Adaktar

O ljubavnom životu Alis, nekada Bobane, mnogo se spekulisalo te su se u javnosti pojavila mnogobrojna nagađanja od informacije da je Adama dobila sa bogatim čovekom iz Amerike, pa sve do informacije da je sestri od tetke preotela dečka.

- Ono što se dugo prepričavalo po gradu jeste da je otela muža sestri od rođene tetki C.D. Bobana je izlazila sa sestrom u grad i dolazila kod nje u kuću, bile su bliske. Niko nije mogao da veruje da je to mogla da uradi sestri. Taj čovek je podjednako kriv, on je na kraju napustio C. i otišao sa Bobanom - ispričala je navodno komšinica iz Čačka.

Republika

Foto: Instagram printsceen

Alis Adaktar

Naime, Bobana je imala samo jednu veliku ljubav sa kojom se godinama zabavljala, a da li je upravo on otac jedno od njenih troje naslednika - nije poznato, piše Telegraf.

- Ona je dugo bila jedino sa momkom M.L. ali nije bila verna. On je bio njena velika ljubav ali se nije smirila pored njega. Samo je jedan dan došla i rekla mu da je trudna sa drugim muškarcem. To je bio Amerikanac sa kojim je dobila Adama, ali ga niko nikada nije video. To je bila jedna avantura verovatno iz koje je ona dobila dete. Taj čovek joj je bio švaler jer je zvanično imala dečka. Bila je uporedo sa njim i sa dečkom sa kojim se zabavljala nekoliko godina - ispričao je izvor za medije.

Inače, o ocu Bobanine dece se ne govori ni u rijalitiju. Samoprozvani „bog obrva“ odgovarao je nedavno pratiocima na društvenim mrežama na pitanja, a odgovorima je šokirao javnost.

- Imaš li tatu? Gde je on ? - glasilo je pitanje, a on je sve šokirao odgovorom.

- Ja sam Bog, što bi značilo da je moja majka Bogorodica i to ide malo drugačije - izjavio je Adam uz gromoglasan smeh, a potom je dopisao:

- Alis Adaktar neka objasni - dodao je Adam, a sve je šokirala njegova neslana šala.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading