Ara Adaktar i dalje ide u školu, a sa 3.000 evra promenila LIČNI OPIS: Evo kako je izgledala bez SILIKONA, totalno neprepoznatljiva! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.09.2022

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došli smo do fotografija Are Adaktar pre plastičnih operacija!

Ara Adaktar i dalje ide u školu, a sa 3.000 evra promenila LIČNI OPIS: Evo kako je izgledala bez SILIKONA, totalno neprepoznatljiva! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Rijaliti ,,Adaktarovi" izazivaju veliku pažnju gde god da se pojave, a scene iz njihovog svakodnevnog života tema su brojnih naslova. Iako se zna da su svi promenili lični opis odlascima na klinike za estetsku i plastičnu korekciju, mnogi nisu upoznati sa promenama koje je načinila Ara Adaktar

Republika

Foto: Instagram.com

Ara Adaktar Instagram

 

Naime, o životu mlade Are se malo zna, ni u koju školu ide, niti bilo šta drugo, ali su sada isplivale njene fotografije bez trunke šminke i bez silikonskih dodataka. 

Na jednoj Instagram stranici koja se bavi poznatih ličnostima, objavljene su Arine fotografije sa i bez estetskih promena. 

Ara je pre nekoliko godina nosila fiksnu protezu, nije imala urađene usne, ali ni poznate bele, pocrelan zube, kao ni čuvene obrve ,,adaktarke". Ljudi su ostali šokirani njenim izgledom, budući da sada ima dosta privlačniji izgled. 

Na izgled Ara je potrošila dosta novca, a u evrima ukupno bi iznelo oko 3.100 evra i to:

- 600 evra za usne,

- 500 evra za ,,adaktar" obrve

- 1.500 evra za nove zube

- 500 evra za fiksnu protezu

Kako se vama čini Ara Adaktar bez silikona?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading