Majka PRETUČENE Sare o zetu NASILNIKU: "Stalno je postio i išao u crkvu, a ispostavilo se da je MONSTRUM"

Autor:

Zabava

29.09.2022

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijana Marinković progovorila je o teškoj porodičnoj situaciji, nakon što joj je pretučena mlađa ćerka Sara.

Majka PRETUČENE Sare o zetu NASILNIKU: "Stalno je postio i išao u crkvu, a ispostavilo se da je MONSTRUM"

Foto: Instagram printscreen

Majka Sare H. (19), Dijana Marinković, koju je brutalno pretukao suprug Damjan (23), otkrila je da nije mogla ni da sanja da je njen zet sposoban da napadne ženu koja se porodila pre samo dva meseca.

Rođena sestra tik-tokerke Une Kablar, poznate kao Uki Q, pretučena je sinoć u stanu u Rakovici. Una je vest o tome, uz slike povreda koje je njena sestra zadobila objavila na svom Instagramu. Ona je do detalja opisala šta se desilo, a na kraju okačila i fotografiju zeta, a njena majka oglasila se o teškoj porodičnoj situaciji. 

- Ćerka mi se, hvala bogu, oporavlja. Uznemirena je, teško guta od otoka, ne seća se svega što se dogodilo. Ovako nešto nismo očekivali, nismo se nadali. Damjan je delovao kao dobar i fin mladić, ozbiljniji od svoje generacije, stalno je postio i često je išao u crkvu, a ispostavilo se da je monstrum - kaže Dijana Marinković za Kurir:

-Kada je sinoć napao moje dete, 15 minuta ju je davio, lupao joj glavu u pločice, ona se onesvešćivala, bukvalno se borila za život. Na kraju ju je osvestio i rekao da će ke voditi u bolnicu. Hteo je da bebu ostave kod kuće, ali ju je Sara zgrabila i povela, a Damjan ih je ostavio u bolnici i pobegao u mrak dok nisu došli njegovi roditelji - navodi majka i objašnjava da su ćerke i beba sada kod nje i da su oni izuzetno složna i velika porodica, koja će ovo prebroditi. 

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Sara Hadžić

Dijana ističe da ćerka i zet ranije nisu imali ni približne nesuglasice.

-Oni se jesu svađali zbog njegove mame, ona im se mnogo mešala u brak. Da sam ikada pomislila da mom detetu nešto falid, da se dešava, pa zaštitila bih je! Sara je znala da od nas uvek ima podršku, da može sve da kaže i da ima gde da se vrati. 

Kada si i bolnicu došli roditelji Dijaninog zeta, kako tvrdi, počeli su da brane sina. 

-Otac je ponavljao da je ponosan na njega i da će biti još ponosniji, što je zvučalo kao pretnja. Majka je vikala da njen sin nikada ne bi tako postupio. Na kraju je izgovorila da je moja ćerka kriva i da "ko zna šta je ona rekla". Odgovorila sam joj da se uvek mogu razvesti, ne moraju da se tuku. 

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Pretučena sestra Uki Q

Kako sagovornica za Kurir kaže, najvažnije joj je sada da se Sara oporavi i da se sve završi dobro. Porodica će, kako kaže, angažovati advokata. 

-Želim da apelujem na druge žene da prijave nasilje, da se nijednoj prodici ne dogodi što je nama. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nevena P

30.09.2022 13:37

Strasno. Svet je otisao u aut, oduvek su se desavae ovakve stvari ali sad je to postalo precesto i bez ikakvih moralnih ustezanja.