Novi detalji SVIREPO PRETUČENE sestre Uki Q: Naneo TEŠKE povrede ženi, doveo je u bolnicu, pa POBEGAO (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2022

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uki Q progovorila je javno o fizičkom nasilju nad njenom sestrom i šokirala javnost.

Novi detalji SVIREPO PRETUČENE sestre Uki Q: Naneo TEŠKE povrede ženi, doveo je u bolnicu, pa POBEGAO (FOTO)

Foto: Instagram/uki_q, Tanjug/M. Milivojević

Devetnaestogodišnjoj sestri popularne Tiktokerke Uki Q pružena je pomoć na Vojno-medicinskoj akademiji, nakon što ju je pretukao muž D.H (23), koji je, kako prenose domaći mediji, priveden u rakovičkoj policiji. 

Naša poznata tiktokerka javno se oglasila o svirepom nasilju nad njenom sestrom, a policijska patrola odmah je reagovala i njenog muža dovela u prostorije PS Rakovica. Na VMA ženu je navodno doveo muž koji je potom otišao odatle, prenosi televizija Pink.

Reč je, kako tvrdi naša popularna tiktokerka Una Kablar, o njenoj sestri i zetu. Kablarova na svom Instagramu tvrdi i da su njena sestra i beba od dva meseca doživeli fizičko nasilje pretrpevši ga od strane sestrinog muža, koji je takođe navodno pretio da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ako se razvede od njega.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Pretučena sestra Uki q

Kako je dalje Una navela, on je svoju suprugu i dete odvezao u Vojnomedicinsku akademiju, a zatim pobegao. Sve se navodno izdešavalo sinoć oko 21 čas. Uninoj sestri su, kako je navela, snimali vrat, grudni koš. glavu, pluća a podnela je i krivičnu prijavu policiji. Unina sestra se, kako je napisala, u jednom trenutku i onesvestila.

Kako se saznaje, lekari su mladoj ženi konstatovali lake telesne povrede na lekarskom pregledu i rečeno joj je da danas s povrednom listom dođe u policijsku stanicu gde je ustanovljeno da postoji neposredna opasnost od nasilja.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Pretučena sestra Uki Q

Mužu su odmah potom izrečene obe hitne mere u narednih 48 sati - zabrana prilaska i komuniciranja.

Inače, muž (23) nema krivični dosije niti istoriju nasilja u porodici. Par ima bebu kod kuće. Obavešten je i Centar za socijalni rad.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading