Marija Šerifović BESNA i ZGROŽENA! Pevačica zahteva ZATVOR za MONSTRUMA koji je pretukao ženu i DVOMESEČNU bebu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.09.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović poludela zbog nasilja nad Sarom Hadžić i dvomesečnom bebom.

Marija Šerifović BESNA i ZGROŽENA! Pevačica zahteva ZATVOR za MONSTRUMA koji je pretukao ženu i DVOMESEČNU bebu! (VIDEO)

Foto: ST. N. Pančić,Instagram/uki_q

Tiktokerka i influenserka Uki Q uspela je danas da digne Srbiju na noge nakon što je objavila da je njen zet Damjan Hadžić pretukao njenu sestru Saru, glavom joj udarao o pločice, a onda fizički nasrnuo na bebu od dva meseca, koja je u podlivima i modricama, te da ih je tako pretučene ostavio ispred bolnice VMA.

Ova vest zgrozila je javnost, a onda se oglasila i pevačica Marija Šerifović koja je poslala javnu poruku mladiću koji je počinio stravično krivično delo.

Republika

Foto: Instargam.com/serifovic

Damjan Hadžić

- Zamislite u državi u kojoj društvene mreže od aktuelne teme i ovog bolesnika, crk'o majci danas, ti uhvatiš i devojku prebiješ do padanja u nesvest, pa onda dok je u nesvesti joj malo lupaš glavu o pločice, ''slatko'', ajde Damjan sad da ide malo u buvaricu, pa malo da piški u gaće, a? Može? A inače ovaj lepotan, lepotanko, ovaj slatki dečak nije tukao samo svoju suprugu, ženu, tukao i je i bebu od dva meseca! Veliki vernik, čoveku na profilu piše ''Bez Boga ni preko praga'', je*em li ti mamu!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading