Ovo je muškarac koji je BRUTALNO PRETUKAO sestru poznate tiktokerke! Uki Q iznela STRAVIČNE optužbe i DOKAZE, on je suprugu i BEBU ostavio PREBIJENE ispred VMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.09.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uki Q podelila fotografiju muškarca koji je pretukao njenu sestru.

Ovo je muškarac koji je BRUTALNO PRETUKAO sestru poznate tiktokerke! Uki Q iznela STRAVIČNE optužbe i DOKAZE, on je suprugu i BEBU ostavio PREBIJENE ispred VMA! (FOTO)

Foto: Instagram/uki_q,

Tiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Q, objavila je jezive snimke i fotografije povreda rođene sestre koju je krvnički pretukao muž, a pritom je povredio i dvomesečnu bebu.

Uki Q je odlučila da sve obelodani javnosti, a onda je podelila i fotografiju supruga svoje sestre.

- Večeras oko 21 čas, ovaj dečko sa slike je pretukao moju sestru, do te mere da je izgubila svest. Sve ću javno da kačim jer živimo u državi u kakvoj živimo i kada već imam neku vrstu glasa neću da ćutim, želim da ovu moju platformu iskoristim da što više ljudi čuje i zna i da se proširi generalno svest o nasilju nad ženama. Ne dešavaju se ovakve stvari samo drugim ljudima - napisala je tiktokerka nakon što je podelila footgrafiju muža njene sestre.

Republika

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Uki Q pokazala zeta koji je pretukao njenu sestru

Podsetimo, ona je objavila da je njena sestra brutalno pretučena od strane svog supruga, zajedno sa dvomesečnom bebom, te da ih je obe ostavio ispred VMA.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ZAvram

29.09.2022 21:32

Осуђујем насиље над женама, над било којим људским, живим бићем... Но, кад видим ове одвратне тетоваже, поједина људска бића ми се згрозе!