Ko je Uki Q, čiju sestru je muž BRUTALNO PREBIO: Prate je milioni, donela je MRAČNU stranu na javnu scenu...

Autor:

Zabava

29.09.2022

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uki Q otkrila je da joj je sestra bila žrtva nasilja.

Ko je Uki Q, čiju sestru je muž BRUTALNO PREBIO: Prate je milioni, donela je MRAČNU stranu na javnu scenu...

Foto: instagram/screenshot/uki_q

Una Kablar, poznatija kao Uki Q je jedna od najpoznatijih tiktokerki i influenserki među mlađom populacijom. Ima svega 21 godinu, a poznata je širom Srbije i regiona. Na društvenoj mreži Instagram je prati preko 500 hiljada pratilaca, dok na Tik Toku prati 1,5 miliona ljudi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

 

Izaziva brojne komentare na račun ekscentričnog izgleda – pirsinzi, dugi nokti, tetovaže po celom telu, a kako je sama rekla više ni sama ne zna koliko ih ima, pretpostavlja da ih je preko 25, a malo ko zna da je Uki Q bila vukovac u osnovnoj školi, odličan đak u srednjoj, te da je svoje obrazovanje nastavila na Fakultetu Savremenih umetnosti, smer produkcija.

- Želela bih da se bavim nečim što volim i od čega mogu da zarađujem. Nemam neki određeni cilj u smislu "biću doktor, zubar ili tako nešto" – rekla je Una za medije.

Bila je u vezi sa pevačem i influenserom Sergejem Pajićem, sa kojim je snimila i duet ’’Ja i ona’’. Bili su idoli mladih, njihova ljubav je mnoge inspirisala, imali su istu tetovažu smajlija koji je označavao kako su tada pričali da svaka situacija u životu ima dve strane i da se uvek može iz svega izvući nešto pozitivno , činilo se da će zauvek biti zajedno, te je njihov raskid bio potpuni šok za sve one koji ih vole.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Uki Q i Sergej Pajić

Raskid je nije omeo u planovima, nastavila je sa svojim radom na društvenim mrežama, a kako je na influensersku scenu donela ''mračnu stranu'' postala je veoma prepoznatljiva, a njena popularnost raste iz dana u dan.

Republika

Foto: Instagram/uki_q,

Uki Q podelila fotografije pretučene sestre

Podsetimo, Uki Q je sinoć objavila stravične video snimke i fotografije pretučene sestre Sare. Nju i dvomesečnu bebu je pretukao suprug koji ih je isprebijane i bez svesti ostavio ispred VMA.

- Muž moje sestre je večeras pretukao moju Saru skoro na mrtvo. Uzeo joj je glavu i udarao njenom glavom o pločice, stiskao je za vrat u pokušaju da je udavi a nakon toga udarao šakama iz sve snage. Pritiskao bebu staru 2 meseca i pravio modrice, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo ako se razvede od njega - napisala je Una.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading