Jovana Jeremić dobila specijalni poklon od Adaktara! Zanemela od ŠOKA, pa priznala Adamu da je u STRAHU: Proteraće me!

Autor:

Zabava

02.10.2022

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar poklonio Jovani Jeremić svoj novi proizvod.

Jovana Jeremić dobila specijalni poklon od Adaktara! Zanemela od ŠOKA, pa priznala Adamu da je u STRAHU: Proteraće me!

Foto: printscreen/RTV Pink

Današnji gost kod Jovane Jeremić u ''Novom jutru'' bio je Adam Adaktar koji je govorio o rijalitiju koji snima njegova porodica, a tom prilikom je voditeljki poklonio zanimljiv poklon, koji je nju u potpunosti oborio s nogu.

- Ja imam viziju kako osoba treba da izgleda i da sam podredio svoj život plastičnoj hirurgiji bio bih izvanredan. Ja sam hteo da budem milioner, nemam vremena za medicinu. Ja uspem da promenim nešto što hirug ne bi mogao ni sa 10 operacija. Prošli put sam potegao temu o seljacizmu i tada sam nešto naručio i to je stiglo - rekao je Adaktar koji je poklonio Jovani svoj novi proizvod - ''sprej protiv seljačizma''!

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić dobila parfem od Adama Adaktara

- Ako bih ja neke ljude prskala ovim, da li bi se uvredili? - pitala je oduševljena Jovana.

- Naravno da ne, ti im tako pomažeš.

- Ja volim samo jake muškarce i parfeme i automobile - rekla je Jovana, nakon čega je Adam otkrio koliko ima automobila u svom voznom parku:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić dobila parfem ''protiv seljačizma''

- Ja lično imam tri automobila, a imamo jedno šest, sedam pošto nas ima dosta. Što se tiče rijalitija jako sam zadovoljan. Svki put kad smo se emitovali bili smo u toim momentu najgledaniji. To je nahranilo moj ego. Pripremamo drugu sezonu, svi me pitaju za to. Biće 156 sezona. Jako malo mi se promenio život otkad se emitujemo. Ja se malo krećem, a na Instagramu je došao veliki broj novih ljudi. Ja sam već popunjen narednih 7, 8 meseci. Stanje mi je kod kuće redovno - rekao je Adam, a Jovanu je zanimalo kada će biti emitovana epizoda sa njom.

- Nemoj da pustiš sve što smo pričali. Imam mnogo medijskih ratova, proteraće me - rekla je Jovana, a Adam se dotakao bake Nadaline koja je mnogima postao omiljeni.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Adam Adaktar

- Nadalina je žena iz naroda, ljudi vole da se poistovete. Zato niko nije rekao da sam ja omiljeni lik. Baka je omiljeni lik i ona je nešto posebno... Baka je uradila nešto, to ćete videti u sledećoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pitam se pitam

02.10.2022 14:23

Ko je pa taj 'Seljacizam'?