RAZVOD Tom Brejdija i Žizel Bundšen otkrio istinu koliko su TEŠKI: Milioni im se nalaze na računima, a ko je BOGATIJI od njih dvoje? (FOTO)

Autor:

Zabava

06.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon estradne bombe da se Tom Brejdi i Žizel Bundšn razvode, otkriveno ko je od njih dvoje bogatiji!

RAZVOD Tom Brejdija i Žizel Bundšen otkrio istinu koliko su TEŠKI: Milioni im se nalaze na računima, a ko je BOGATIJI od njih dvoje? (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Jedan od šokantnijih razvoda u poslednje vreme svakako da je Toma Brejdia i Žizel Bundšen su dospeli na naslovne strane zbog izveštaja da imaju bračne probleme. Nedavni izveštaji su tvrdili da bi mogli da se razvedu jer su oboje zadržali advokate za razvode. Hajde da vidimo njihovu individualnu neto vrednost i vidimo ko zarađuje više.

Tom ima neto vrednost  na godišnjem nivou od 250 miliona dolara. Njegova plata je 30 miliona dolara. Američki profesionalni fudbaler je takođe portparol i preduzetnik, navodi Celebriti Net Vorth.Igrao je na rekordnih devet Superboula sa Nju Ingland Patriotsima i osvojio šest, što je najviše od svih igrača u istoriji NFL-a. Osvojio je četiri Super Bovl MVP nagrade i tri NFL MVP nagrade.

Republika

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Tom Brejdi i Žizel Bundešn

 

Godine 2020. napustio je Nju Ingland Patriotse i pridružio se Tampa Bej Bakanirsima sa dvogodišnjim ugovorom od 50 miliona dolara, uključujući 9 miliona dolara podsticajnih bonusa.

Očekuje se da će šampion Super Boula zaraditi preko 400 miliona dolara od svoje plate i podrške tokom svoje karijereGisele Bundchen Neto vrednost. Bivša manekenka Viktorijinih anđela je svoju karijeru držala da bi izdržavala svoju porodicu sa Brejdijem dok je on gradio svoju. Ali njena neto vrednost je daleko veća od sportiste.

Supermodel ima neto vrednost od 400 miliona dolara. Ono što je poznato jeste da je Žizel jedna od plaćenijih modela u svetu. 

Između 2000. i 2020., Brejdi je zaradio 330 miliona dolara između plate i podrške. Istovremeno, brazilski supermodel zaradio je preko 500 miliona dolara.

Republika

Foto: Youtube Printscreen/ E! Channer, Access

Tom Brejdi i Žizel Bundešn se ravzode

 

Ova atraktivna manekenka je pozdravljena kao jedan od „ultra-popularnih, ultra-inteligentnih modela iz Brazila”. Ona je jedan od razloga zašto manekenke iz zemlje imaju sjajnu reputaciju na pisti.

Ona je sarađivala sa više dizajnera visokog profila i bila pionir novog stila hodanja po pisti. Vratila je ideju o modelu sa oblinama. Takođe je lansirala sopstvenu liniju japanki, pojavljuje se u filmskim i video projektima i producira sopstvenu emisiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading