POPRAVNI PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Hajduk ide po tri boda i prati dešavanja u Dublju!

Autor:

Sport

06.10.2022

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošla je polovina jesenjeg dela prvenstva u Mačvanskoj okružnoj ligi, dve ekipe i dalje dele prvo mesto.

POPRAVNI PRED SVOJIM NAVIJAČIMA: Hajduk ide po tri boda i prati dešavanja u Dublju!

Foto: FK Hajduk Stanko

FK Hajduk Stanko

Jedna od njih, ekipa Hajduk Stanko za vikend dočekuje sastav Antimona iz Zajače. Meč se igra u nedelju od 15 sati.

Republika

Foto:  

Tim sa Crne Bare je u prošlom kolu iznenadio svoje navijače. Iz Lipničkog Šora vratili su se sa samo jednim bodom, koji je usled poraza ekipe Lipolist bio dovoljan za deobu prvog mesta. Priliku za iskupljenje pred svojom publikom imaće već u nedelju kada dolazi ekipa Antimona. Sastav iz Zajače igra po principu toplo-hladno, sa osvojenih 12 bodova od starta sezone nalaze se na devetom mestu na tabeli.

U poslednjih pet mečeva su podigli formu i imaju samo jedan poraz. Napadači Antimona su do sada pokazali da mogu svakoj ekipi da postignu gol, ali isto tako je i golman Đokić savladan na svakom meču od starta sezone.

Domaćinn nedeljnog susreta ima najbolju odbranu u ligi, jedan primljeni gol u osam mečeva je veliki uspeh. Hajduk Stanko je od starta sezone na svom terenu osvojio maksimalnih devet bodova, i dalje su bez primljenog gola u Crnoj Bari. Antimon na gostovanjima i dalje ne zna za pobedu, posle tri meča ima samo jedan osvojen bod van svog terena.

Izjavu o predstojećem meču sa ekipom Antimon dao nam je i Slobodan Vasić:

- Posle remija u Lipničkom Šoru očekuje nas još jedna teška utakmica sa ekipom Antimona iz Zajače. Očekujem dobru reakciju ekipe i uz maksimalan odnos sigurno možemo do tri boda, naručito jer igramo na domaćem terenu gde mi moramo da diktiramo tempo. Smatram da ova mlada ekipa ima kvatitet za viši rang i da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Nedeljni meč će posebno bitan za tim Dejana Jurišića imajući u vidu da direktan konkurent za prvo mesto ide na noge ekipi Mladog Borca. Dubljani su do sada na svom terenu u četiri meča zabeležili isto toliko pobeda. Matematika je jasna, Hajduci se uzdaju u domaći teren Dubljana i nadaju se da će sa tri boda protiv Antimona da se osame na vrhu tabele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading