ANGAŽOVANO JE DOBRO POZNATO LICE: Situacija nije laka, ali ako neko može da motiviše igrače, onda je to sigurno on!

Autor:

Sport

19.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već u nedelju se očekuje reakcija na terenu.

ANGAŽOVANO JE DOBRO POZNATO LICE: Situacija nije laka, ali ako neko može da motiviše igrače, onda je to sigurno on!

Foto: FK Hajuk Stanko

Treći uzastopni meč u kojem tim iz Crne Bare nije uspeo da osvoji bodove, doveo je do određenih promena u klubu.

Republika

Posle skoro osam meseci provedenih na klupi Hajduk Stanka, Filip Vićentić nije više šef stručnog štaba kluba iz Crne Bare. Po mnogima Filip nije imao sreće jer su ga pratile povrede igrača koje su se samo ređale, pa samim tim sada već bivši trener nije imao prilike da se rivalima suprotstavi u najjačem sastavu. Vićentijević je nakon tri vezana poraza u ligi, i lošeg klupskog plasmana odlučio da podnese ostavku, što je uprava prihvatila.

Imajući u vidu da je prvenstvo u toku, i da ekipu Hajduk Stanka očekuje jako teška borba za opstanak, uprava je morala brzo da pronađe rešenje za upražnjenju klupu. Odluka je pala da se ovaj posao poveri novom-starom treneru Ivanu Kneževiću.

Republika

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Povratak Kneževića

Iz kluba je povodom imenovanja Kneževića stigla kratka poruka:

- Kad je teško on je tu, pa tako i ovaj put dolazi da pomogne Hajduk Stanku. Nadamo se da će već u nedelju uraditi ono što najbolje zna, a to je motivisati ekipu i vratiti samopouzdanje našim igračima.

Prošlosezonski član Mačvanske okružne lige se trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli, sa 20 osvojenih bodova, pet više u odnosu na "fenjeraša". Na 20 ligaških mečeva sastav Hajduk Stanka je zabeležio pet trijumfa, isto toliko remija i 10 poraza, uz gol razliku 20:33.

Za vikend će Knežević imati povratnički debi na klupi, u Crnu Baru će gostovati Drina iz Ljubovije, koja se trenutno nalazi na deobi četvrte pozicije na tabeli, sa 29 osvojenih bodova.

Prvi ovosezonski duel Hajduka i Drine završen je pobedom tadašnjem domaćina rezultatom 6:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading