SPAKOVAO JE KOFERE I OTIŠAO: Putevi im se razilaze - "Stamford Bridž" ostao bez šefa stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

19.04.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon trećeg uzastopnog neuspeha usledio je očekivani potez.

SPAKOVAO JE KOFERE I OTIŠAO: Putevi im se razilaze - "Stamford Bridž" ostao bez šefa stručnog štaba!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbaleri crnobarskog Hajduk Stanka prethodne 2022/23 sezone kroz Mačvansku okružnu ligu obezbedili su plasman u viši takmičarski rang, Zonu Kolubarsko-mačvansku i očekivalo se da će klub nastaviti sa partijama na kakve je navikao navijače.

 

Međutim, u aktuelnoj sezoni u okviru četvrtog stepena takmičenja, Crnobarci se nalaze na pretposlednjem mestu sa skorom od pet pobeda,, isto toliko remija i deset poraza, tako da će u samom finišu takmičarske godine pokušati da stignu do opstanka u zonskom rangu takmičenja.

Ovog proleća, tokom šest prvenstvenih duela klub sa popularnog "Stamford Bridža" zabeležio je samo jedan trijumf, isto toliko remja i četiri poraza, a poslednja tri takmičarska meča u kojima je zabeleženo isto toliko poraza, uslovila su promene na poziciji šefa stručnog štaba.

Naime, nakon meča koji je odigran u vikendu za nama, a u kojem je Hajduk Stanko poražen na gostovanju u Petkovici od poslednjeplasiranog Cera, trener Filip Vićentijević je odlučio da napusti klupu, a tim povodom se i klub obratio javnosti kratkim saopštenjem:

- Posle skoro osam meseci provedenih na klupi Hajduk Stanka došlo je do prekida saranje. Od početka druge polusezone Filip nije imao sreće, jer su ga pratile povrede igrača koje su se samo ređale, pa samim tim nije mogao da na svaku utakmicu izađe u najjačem sastavu, već je morao svojim znanjem da kombinuje. Posle tri vezana poraza rešio je da podnese ostavku na mesto trenera. Želimo da mu se zahvalimo i poželimo sreću u nastavku karijere kao i u privatnom zivotu.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Navijači se nadaju boljim ostvarenjima u finišu sezone

 

Pred rukovodstvom kluba je sada težak zadatak da pronađe adekvatno rešenje za užarenu klupu, a svakako otežavajuća okolnost leži u činjenici da ekipu već u nedelju 21. aprila očekuje važan duel na "Stamford Bridžu", kada će ugostiti ekipu Drine iz Ljubovije.

Nakon navedenog meča ekipu očekuje i duel protiv Ribnice u Mionici, a zatim i start plej-aut faze kroz koju će Hajduk Stanko probati da sačuva status člana četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading