ZIMSKE ČAROLIJE U APRILU: Revija golova i crvenih kartona na snegu - kladioničarskih 7+ u Novoj Varoši! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

18.04.2024

18:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vejao je sneg kao da je u pitanju decembar.

ZIMSKE ČAROLIJE U APRILU: Revija golova i crvenih kartona na snegu - kladioničarskih 7+ u Novoj Varoši! (VIDEO)

Foto: Facebook.com/Sport u Arilju

Sreda 17. april bila je radna za fudbalere ekipa ulesnica takmičenja u okviru Zone Zapadno-moravske, a meč 20. takmičarske runde koji je odigran u Novo Varoši ostaće u sećanju aktera ovog meča, ali i okupljenim navijačima po pravoj poplavi golova i crvenih kartona, ali i snegu koji je vejao kao da je u pitanju prednovogodišnji period.

 

Dve poslednjeplasirane ekipe na tabeli četvrtog stepena srpskog klupskog fudbala, Zlatar iz Nove Varoši i ariljska Budućnost, pružile su partiju koja je mogla da zadovolji i najprobirljivije fudbalske fanatike.

Golovi su padali u serijama. Domaćin je u prvih 15 minuta meča stigao do dva gola prednosti, a u listu strelaca su se upisali Edvin Feković i Đorđe Kovačević. Drugi deo prvog perioda igre donosi dva pogotka u mreži domaćina, a u listu strelaca su se upisali Nemanja Stanić u 27. i Mladen Nedeljković u 35. minutu.

Nastavak meča doneo je bolju i efikasniju igru fizički bolje pripremljenog sastava a mrežu Mirze Šabanovića tresli su Marko Gordić, Ratko Kukolj i Edvin Feković koji je u prvom minutu i otvorio seriju pogodaka.

Treba napomenuti da su u 79. minutu meča čak trojica fudbalera zbo crvenih kartona morali "ranije na tuširanje". Marko Purić, fudbaler Zlatara i članovi Ariljkog kluba Enver Softić i Vahid Ugljanin su "pocrveneli".

 

 

- Zona Zapadno-moravska, 20. kolo:

Zlatar (Nova Varoš) - Budućnost (Arilje) 5:2 (2:2)

Strelci: E. Feković 1, 88, Đ. Kovačević 14, M. Gordić 71, R. Kukolj 84; N. Stanić 27, M. Nedeljković 35

Stadion: "Branoševac", Nova Varoš

Sudija Nemanja Tomić

Žuti kartoni: Đ. Kovačević (Zlatar); F. Kostić, N. Stanić, M. Nedeljković, V. Ugljanin (2) (Budućnost)

Crvenik kartoni: M. Purić (Zlatar); E. Softić, V. Ugljanin (Budućnost)

Zlatar (Nova Varoš): Vujičić, M. Grbović, Mi. Gordić, Selmanović, Kovačević, Purić, D. Grbović, Feković, Ma. Gordić, Kukolj, Jovanović.

Budućnost (Arilje): Šabanović, Marjanović, Ugljanin, Ćirković, Softić, Kostić, Zučković, Stanić, Mekić, Nedeljković, Blagojević.

U narednoj takmičarskoj rundi obe ekipe će gostovati. Ekipa Zlatara će probati da načini seriju dobrih rezultata gostovanjem Poletu u Trbušanima, dok će Ariljci gostovati u Čačku ekipi Slobode.

Oba meča na programu su 28. aprila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading